enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
32,6516
EURO
35,0845
ALTIN
2.443,96
BIST
10.343,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
31°C
İstanbul
31°C
Açık
Salı Hafif Yağmurlu
30°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
27°C
Cuma Az Bulutlu
29°C

Valerien Ismael’den derbi yorumu! “Bazen şans da lazım”

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, 0-0 berabere kaldıkları Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu.  Valerien Ismael’in …

Valerien Ismael’den derbi yorumu! “Bazen şans da lazım”
02.10.2022
83
A+
A-

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, 0-0 berabere kaldıkları Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu. 

Valerien Ismael’in açıklamaları şu şekilde:

“Kazanamadığımız için üzgünüz”

“Zor bir maç oldu. Kazanamadığımız için üzgünüz. İkinci yarı daha güçlü oynadık. Son bölümde gole yakındı. Kazanmak için her şeyi yaptık. Bazen top girmiyor. Şans da lazım. Oyun genelinde iyiydik. İç sahada taraftar önünde her zaman kazanmak istersiniz.”

“Güçlü iki takımın, güçlü taktik savaşı vardı”

“istediğimiz her şeyi yaptık ama zor maçtı. İki taraf için de taktiksel anlamda her şey yaşandı. Güçlü iki takımın, güçlü taktik savaşı vardı. Kulübeden gelenlerin etkisinden de bahsettim. Her şeyi iyi yaptık, gol atamadık. Wout iki tane kaçırdı.”

“Kevin N’Koudou eğer bizimle olsaydı, fark yaratabilirdi”

“Kevin N’Koudou eğer bizimle olsaydı, fark yaratabilirdi. Umarım haftaya dönecektir. Durumuna gün gün bakacağız. Koşulara başladı. Önümüzdeki maça az zaman var ama umarım bizimle olur.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.