enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
32,1808
EURO
34,9432
ALTIN
2.425,61
BIST
10.676,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
21°C
İstanbul
21°C
Hafif Yağmurlu
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C

Türk geline bekarlığa veda partisinde 1.3 milyon TL’lik soğuk duş! Odasına döndüğünde yıkıldı

27 yaşındaki Türk asıllı Sandra, arkadaşlarıyla İspanya’nın turistik bölgelerinden Marbella’da düğününden önce tatil yaparak eğlenmek istedi …

Türk geline bekarlığa veda partisinde 1.3 milyon TL’lik soğuk duş! Odasına döndüğünde yıkıldı
28.09.2022
155
A+
A-

27 yaşındaki Türk asıllı Sandra, arkadaşlarıyla İspanya’nın turistik bölgelerinden Marbella’da düğününden önce tatil yaparak eğlenmek istedi.

TAKILARINI YANINA ALDI

Marbella’da Airbnb üzerinden bir villa kiralayan genç kadın ve arkadaşları en şık elbiselerini, aksesuarlarını ve takılarını da yanına aldı. Fakat arkadaş grubu bir gece eğlendikten sonra evlerine gelince neye uğradıklarını şaşırdı. Evi altüst olmuş vaziyette bulan genç kadınlar evdeki bütün değerli eşyaların da çalınmış olduğunu fark etti.

EŞYALARIN DEĞERİ 1.3 MİLYON TL

Tam ismini vermeyerek İngiliz medyasına konuşan Sandra, “Villayı o halde görünce yıkıldık. 27 bin sterlin değerindeki 6 yüzüğüm çalındı. Bunların yanı sıra çok sayıda ayakkabı ve özel tasarım ve sınırlı sayıda üretilmiş çantam da yok. Bunların toplam değeri yaklaşık 70 bin sterlindi (yaklaşık 1.3 milyon TL)” dedi.

DÜNYACA ÜNLÜ MARKALAR ÇALINMIŞ

Çalınan arasında pırlanta ve altın küpelerle birlikte 15 bin sterlinden pahalı olan 2 adet Rolex kol saatinin de çalındığını söyleyen Sandra, “Ev ve otomobillerin anahtarları ve pasaportlarımız da yok” dedi. Çalınan aksesuarlar arasında Armani, Louis Vuitton, Jacquemus ve Balenciaga el çantaları, Alexander Wang ve Hermes marka terlik, Prada ve Gucci marka cüzdanlarla birlikte Christian Louboutin marka topuklu ayakkabının da olduğu kayıtlara geçti.

“POLİS ÇOK YARDIMCI OLMADI”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.