enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

Pique’yi çıldırtacak olay iddia! Shakira, Real Madrid efsanesiyle aşk yaşamaya başladı

İhanete uğrayan Shakira, Barcelona’nın yıldız futbolcusu Gerard Pique ile olan birlikteliğini sonlandırmıştı. Ünlü şarkıcı hakkında çıkan son …

Pique’yi çıldırtacak olay iddia! Shakira, Real Madrid efsanesiyle aşk yaşamaya başladı
28.09.2022
102
A+
A-

İhanete uğrayan Shakira, Barcelona’nın yıldız futbolcusu Gerard Pique ile olan birlikteliğini sonlandırmıştı. Ünlü şarkıcı hakkında çıkan son aşk dedikodusu gündeme bomba gibi düştü.

CASILLAS İLE ROMANTİK BİR İLİŞKİ YAŞIYOR
TNG News’te yer alan habere göre, Shakira, eski iş ortağının eski iş arkadaşlarından biri olan Iker Casillas ile romantik bir ilişki yaşamaya başladı.

Ünlü şarkıcının bu iddialar karşısında ne cevap vereceği merak konusu oldu.

Iker Casillas

SOSYAL MEDYADAN TAKİP ETTİ
Son dönemde sosyal medyayı daha aktif olarak kullanmaya başlayan Casillas’ın Shakira’yı Instagram’dan takip etmeye başlaması da iddiaları güçlendirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.