enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
32,7187
EURO
35,4813
ALTIN
2.482,26
BIST
10.864,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
32°C
İstanbul
32°C
Açık
Salı Parçalı Bulutlu
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C
Perşembe Az Bulutlu
32°C
Cuma Az Bulutlu
32°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

İstanbul’da denetim: İki İETT otobüsüne ceza

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekiplerince Fatih Sultan Mehmet Köprüsü girişinde usulsüz çakar-siren bulunduran ve emniyet şeridini …

İstanbul’da denetim: İki İETT otobüsüne ceza
28.09.2022
105
A+
A-

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekiplerince Fatih Sultan Mehmet Köprüsü girişinde usulsüz çakar-siren bulunduran ve emniyet şeridini ihlal eden sürücülere yönelik denetim gerçekleştirildi. Denetimde durdurulan araçlardaki sürücülerin evrak ve belgeleri tek tek incelendi.

Denetimler esnasında, emniyet şeridini ihlal eden iki İETT otobüsü şoförüne bin 800’er TL, cam film kuralını ihlal eden bir sürücüye 427 TL ve 2 sürücüye de emniyet şeridi ihlalinden bin 800’er TL ceza kesildi.

“YOLCULAR UÇAĞINDAN OLDU, NE GEREK VARDI” 

Denetimler esnasında emniyet şeridinin ihlalinden dolayı hakkında cezai işlem uygulanan bir sürücü trafik polislerine tepki göstererek, “Polis ağabeyler şuan biletlere bile bakmadan hakkımda cezai işlem yapıyor. Bu tamamen benden gidecek. Kaç kuruş kazanıyorum ki? Ben bu cezayı nasıl ödeyeceğim? Yazık, günah değil mi? Ben kendimi başka türlü nasıl ifade edeyim? Yolcular da uçağından oldu. Ne olacak şimdi? Ne gerek vardı?” dedi.

KAYNAK: İHA
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.