enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1964
EURO
37,8634
ALTIN
2.926,77
BIST
9.351,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Açık
27°C
Cuma Az Bulutlu
29°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
27°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Elazığ’da vereceği konseri iptal edilen İrem Derici’den tepki: Ben siyasetler üstüyüm, sevenlerimle arama giremezsiniz

Elazığ’da 30 Eylül-2 Ekim arasında gerçekleşecek olan Salçalı Köfte Festivali’nde 30 Eylül tarihinde İrem Derici, 1 Ekim tarihinde Mithat Beli …

Elazığ’da vereceği konseri iptal edilen İrem Derici’den tepki: Ben siyasetler üstüyüm, sevenlerimle arama giremezsiniz
28.09.2022
166
A+
A-

Elazığ‘da 30 Eylül-2 Ekim arasında gerçekleşecek olan Salçalı Köfte Festivali’nde 30 Eylül tarihinde İrem Derici, 1 Ekim tarihinde Mithat Beli ve Kadir Uçan, 2 Ekim tarihinde ise Sakiler grubu sahne alacaktı. Ancak etkinliğe günler kala Derici’nin vereceği konser iptal edildi.

İREM DERİCİ’YE TEPKİ GELDİ
Elazığ‘daki bazı siyasi parti ve STK temsilcileri, İrem Derici‘nin konser verecek olmasına tepki gösterdi. Elazığ Lokantacılar ve Tatlıcılar Odası tarafından düzenlenen etkinlikteki, İrem Derici konserinin iptal edileceği belirtildi.

“BEN SİYASETLER ÜSTÜYÜM”
İptal kararının ardından Twitter hesabından aralık 2021’de Elazığ’da verdiği konserin görüntülerini de paylaşan Derici, şu sözlerle isyan etti: “Elazığ halkı beni istememezlik yapmamıştır, buna eminim, bizim her zaman özel bir bağımız oldu. Ben partiler üstüyüm, ben siyasetler üstüyüm! Ben sanatçıyım! Şarkılarım milyonlara hitap eder.

Sevenlerimle arama giremezsiniz.”

“SİZİNLE BULUŞUP ŞARKILARIMI BAĞIRA ÇAĞIRA SÖYLEYECEĞİM”
“En kısa zamanda bir şekilde sizinle buluşup şarkılarımı bağıra çağıra söyleyeceğim.

Bunu da buraya not edin! Bende renk, dil, din, ırk, cinsiyet ayrımı olmaz! Ben sadece severim! Hem de çok severim! Seni çok seviyorum Elazığ!”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.