enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
17°C
İstanbul
17°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C

Sergen Yalçın için Hull City ve Milli Takım açıklaması!

Sergen Yalçın’ın Beşiktaş’ta da yardımcılığını yapan Murat Şahin, Radyospor’a konuştu. Şahin, Hull City iddialarını cevapladı ve takımdan ayrılış …

Sergen Yalçın için Hull City ve Milli Takım açıklaması!
27.09.2022
101
A+
A-

Sergen Yalçın’ın Beşiktaş’ta da yardımcılığını yapan Murat Şahin, Radyospor’a konuştu. Şahin, Hull City iddialarını cevapladı ve takımdan ayrılış süreçlerini anlattı.

Beşiktaş’ın eski yardımcı antrenörü, Beşiktaş’tan ayrılmalarına sebep olarak transferlerden verim alamamalarını gösterdi. Şahin, 9 transferin de katkı sağlamadığının altını çizerek, “Yaptığımız 9 transferin hiçbirinden beklediğimiz performansı alamadık. Bir takımda 9 futbolcudan verim alamamak kötü bir durum. Fakat hiçbir oyuncu takımı sabote etmeye çalışmadı. transferlerin %50’si bile başarılı olsa farklı bir durumda olabilirdik. Hiçbir transfer bize katkı sağlamadı ve süreç bizim ayrılmamıza kadar gitti” dedi.

Sergen Yalçın’ın Hull City’nin başına geçip geçmeyeceğine dair soruyu da cevaplayan Şahin, “Hull City sorusunu pas geçiyorum. Hedeflerimiz var. Herkes A Milli Takım’ın başına geçmek ister, büyük Avrupa takımlarının başına geçmek ister, 4 büyüklerin başına geçmek ister” dedi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.