enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Açık
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
Çarşamba Çok Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

Evidea en iyi çaydanlık modelleri hangileri? 2022 En iyi çaydanlık modelleri ve fiyatları

İster sabah kahvaltılarında ister dostlarla keyifli sohbetlerde sofralarımıza eşlik eden çay, Türk kültüründe önemli bir yer ediniyor. Leziz bir …

Evidea en iyi çaydanlık modelleri hangileri? 2022 En iyi çaydanlık modelleri ve fiyatları
26.09.2022
91
A+
A-

İster sabah kahvaltılarında ister dostlarla keyifli sohbetlerde sofralarımıza eşlik eden çay, Türk kültüründe önemli bir yer ediniyor. Leziz bir çayın püf noktası ise kaliteli bir çaydanlıktan geçiyor. Uzun ömürlü ve dayanıklı bir çaydanlık satın almak istiyor ancak doğru adresi bulmakta zorlanıyorsanız Evidea, her bütçeye ve her zevke hitap eden çaydanlıklarıyla aradığınız ürünü kapınıza getirecek.

Günümüzün büyük bir çoğunluğunu geçirdiğimiz evlerimizde her detayın özenli ve göz alıcı olmasına özen gösteriyoruz. Hem konforlu hem de şık seçimlerle dekore ettiğimiz yaşam alanlarımızda zamansız parçalarla kusursuz bir görünüm yakalayabiliriz. Son dönemlerde pek çok kişinin favorisi haline gelen Evidea, zengin ürün yelpazesiyle çarpıcı bir dekorasyonun kapılarını aralıyor. Aydınlatma çözümlerinden modern banyo tarzlarına, mobilya önerilerinden dış mekan stillerine kadar birçok alanda öncü rol üstlenen Evidea’da en dikkat çeken ürünlerden biri de büyük çaydanlık modelleri oluyor. Eğer siz de akşam yemeğinden sonra güzel bir çay keyfi yapmak isterseniz gelin birlikte en iyi çaydanlık modellerini mercek altına alalım. 

2022 EN İYİ ÇAYDANLIK MODELLERİ VE FİYATLARI 

Korkmaz A078-01 Kappa Çaydanlık

KORKMAZ A078-01 KAPPA ÇAYDANLIK
549,90 TL

MALZEME: PASLANMAZ ÇELİK
HACİM: 900 ML + 2 LT
PARÇA SAYISI: 3
DEMLİK HACMİ: 0.9 LT
ALT HACİM: 2 LT

  • İndüksiyon dahil her türlü ocak üzerinde en yüksek ısı transferi sağlayan SOLAR BASE sistemiyle ön plana çıkan Korkmaz A078-01 Kappa Çaydanlık, estetik demliği ve fonksiyonel özelliğiyle mutfaklarının aranan ürünü haline geliyor. Bulaşık makinesinde rahatlıkla yıkanabilen çaydanlığın ısıya dayanaklı cam kapakları pek çok kişi tarafından tercih edilmesinde önemli bir rol üstleniyor. 

Tohana Emaye Rölyefli Çaydanlık

TOHANA EMAYE RÖLYEFLİ ÇAYDANLIK
329,90 TL

MALZEME: EMAYE
HACİM: 1 LT + 2,1 LT
DEMLİK KAPASİTESİ: 1 LT
SULUK KAPASİTESİ: 2,1 LT

  • İndüksiyon dahil her türlü ocak üzerinde en yüksek ısı transferi sağlayan dayanıklı taban sistemiyle büyük beğeni toplayan Tohana Emaye Rölyefli Çaydanlık, mutfağında renkli bir atmosfer oluşturmak isteyenler için harika bir seçim olacaktır. Damlatma ya da akıtma konusunda hiçbir şekilde problem çıkarmayan çaydanlık, çift kapak tasarımıyla mutfağınızın olmazsa olmazı haline gelecek. 

ARYILDIZ ROMA BÜYÜK ÇAYDANLIK
759,90 TL

MALZEME: ÇELİK
HACİM: 1,1 LT + 2,3 LT
DEMLİK KAPASİTESİ: 1,1 LT
SULUK KAPASİTESİ: 2,3 LT

  • Işıl ışıl parlayan iç ve dış yüzeyleriyle mutfaklara şıklık katan Aryıldız Roma Çaydanlık, çelik gövdeden üretilen özel tasarımıyla herkesten tam not alıyor. İndiksiyon ve tüm diğer ocaklara uyumlu ısıyı eşit dağıtan kapsül taban yapısıyla ön plana çıkan çaydanlık aynı zamanda bulaşık makinesinde rahatlıkla yıkanabilir. 

Nehir Modern Maxi Çaydanlık

NEHİR MODERN MAXİ ÇAYDANLIK
639,90 TL
MALZEME: ÇELİK
HACİM: 1,6 LT + 2 LT
DEMLİK KAPASİTESİ: 1,6 LT
SULUK KAPASİTESİ: 2 LT

  • Fonksiyonel özellikleriyle mutfaklarda büyük rahatlık sağlayan Nehir Modern Maxi Çaydanlık, kendinden çay süzgeciyle ön plana çıkıyor. İndüksiyon dahil her türlü ocak üzerinde en yüksek ısı transferi sağlayan dayanıklı taban sistemi sayesinde kolay kullanım imkanı tanıyan çaydanlığı elde yıkamanızı tavsiye ederiz. Ayrıca yıkama sırasında ağartıcı kullanılmaması ve tel ile ovalanmaması oldukça önemli. 

MASTERCHEF VİOLET ÇAYDANLIK
399,90 TL
MALZEME: ÇELİK
HACİM: 1,2 LT + 2 LT
DEMLİK KAPASİTESİ: 1,2 LT
SULUK KAPASİTESİ: 2 LT

  • Özenle polisajlanmış dış yüzeyiyle büyük beğeni toplayan Masterchef Violet Orta Boy Çaydanlık, göz kamaştıran görüntüsüyle mutfaklarınıza estetik bir bakış açısı sunacak. Damlatma ve akıtma gibi problemleri rafa kaldıran çaydanlığın temizliği de oldukça kolaydır. Yalnızca elde yıkama yapmaya özen göstermenizi tavsiye ederiz. 
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.