enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1838
EURO
38,2150
ALTIN
2.922,00
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Salı Çok Bulutlu
21°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Açık
27°C
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C

Oxenfree 2: Lost Signals’ın çıkış tarihi ertelendi

Geliştirici ekip Night School Studio’nun Twitter’dan yaptığı paylaşım ile oyunun daha iyi şekilde geliştirilmesi için oyunun çıkış tarihini …

Oxenfree 2: Lost Signals’ın çıkış tarihi ertelendi
26.09.2022
59
A+
A-

Geliştirici ekip Night School Studio’nun Twitter’dan yaptığı paylaşım ile oyunun daha iyi şekilde geliştirilmesi için oyunun çıkış tarihini ertelediklerini açıkladı.

OXENFREE 2, 2023’E ERTELENDİ

Night School, “Hayran sanatınızı görmek, heyecanlı yorumlarınızı okumak ve sizinle bağlantı kurmak, bunu şimdiye kadarki en iyi oyunumuz yapma tutkumuzu körüklüyor.” Şeklinde paylaşım yaptı. “Oxenfree 2’yi gerçekten özel kılmak ve daha fazla yerelleştirme eklemek için” Oxenfree 2’nin 2023 yılına ertelendiği bildirildi.

OXENFREE 2 KONUSU

TV’ler açılır ve kapanır. Uçaklar radar kaybeder. Radyo istasyonları statik üzerinden yayın yapamaz. Küçük bir sahil kasabası olan Camena’da, doğal olmayan şekilde meydana gelen elektromanyetik dalgalar, aniden elektrik ve radyo ekipmanlarında parazite neden oluyor. İsteksizce Riley Poverly, gizemi araştırmak için memleketine döner, ancak bulduğu şey umduğundan daha fazlasıdır.

OXENFREE II: Lost Signals, Night School Studio’dan eleştirmenlerce beğenilen anlatı macera oyunu OXENFREE’nin akıllara durgunluk veren devam oyunudur. Bağımsız bir hikaye olarak oynayın veya orijinali oynayarak daha derine inin – bu size kalmış. Oynadıkça hikayenin her adımını seçimlerinizle şekillendireceksiniz. Elinizdeki doğaüstü olaylarla nasıl başa çıkmayı seçtiğiniz, geleceği sonsuza dek değiştirecektir.

Oxenfree 2: Lost Signals, bu yılın ilerleyen zamanlarında Xbox One, Xbox Series X / S, PS4, PS5, Nintendo Switch ve PC için çıkacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.