enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

Kılıçdaroğlu’ndan “adaylık” çıkışı: Bilmek istiyorum!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grubu 27. Dönem 5. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu’nun …

Kılıçdaroğlu’ndan “adaylık” çıkışı: Bilmek istiyorum!
23.09.2022
104
A+
A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grubu 27. Dönem 5. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

“Buradan devlet memuru arkadaşlarıma seslenmek isterim. Siz sarayın veya bir siyasi partinin memuru değilsiniz. Siz onurlu Türkiye Cumhuriyeti devletinin memurlarısınız. Sarayın savcıları, hakimleri ayrı ama onurlu Türkiye Cumhuriyeti devletinin savcıları ve hakimleri ayrı. Öbürlerinin ne olacağını ileride tarih yazacak. Ama biz hangi görüşten olursa olsun devletin yanında duran, devletin saygınlığını koruyan bütün memurları baş tacı yapacağız.

Atama bekleyen öğretmenler bizi bekleyeceksiniz ama bize katılacaksınız sorununuzun çözümü için.

Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri ve öğretim görevlileri, sizler de bize katılacaksınız. Bütün üniversiteleri özgür ve özerk kılacağız. Herkes bundan emin olsun.

Sürekli yürümeye ve ilerlemeye kararlıyım ve hiçbir şey beni inandığım yoldan geri çeviremez.

“BENİMLE OLDUĞUNUZU HİSSETMEK İSTİYORUM”

Siz gerçekten benimle birlikte misiniz? Bazılarınızın sesi çıkmıyor. Bazılarınızın da isteyerek veya istemeyerek zarar verdiğini görüyorum. Artık karar verin. Halk düşmanlarını beraber yenecek miyiz, yenmeyecek miyiz? Benimleyseniz, benimle olduğunuzu da artık hissetmek istiyorum. Sırtımı size yaslayacağımı bilmek istiyorum.

Son bir uyarı yapacağım. Türkiye tarihinin en büyük borsa manipülasyonlarına şahit oluyoruz. Küçük yatırımcı soyuluyor. Piyasada yatırımcının buharlaşan parası dün itibariyle 5-5,5 milyar dolar. Bir SPK yetkilisi, ‘Sistematik risk yok’ diyor. EPDK yalan söyler mi? Maalesef söylüyor. Sistematik bir risk var. Daha önce uyardım. İzliyorum sizi, notumu alıyorum dedim. Derken blöf yapmadığımı da ifade ediyorum. Küçük yatırımcıyı soyanları isim isim biliyorum. Bu işin namuslu uzmanları da biliyor. Hepsini uyarıyorum. Açıkça söylüyorum, bu paraları burnunuzdan fitil fitil geçireceğim. SPK aklını başına alsın da görevini yapsın.”

KAYNAK: HABER7
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.