enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2040
EURO
37,8406
ALTIN
2.914,63
BIST
9.012,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Açık
27°C
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Yağmurlu
21°C

Sahnede yüzüğünü fırlatıp atan Hadise’nin 3 milyon TL’lik yüzüğü nerede?

Ünlü iş insanı Mehmet Dinçerler ile boşanma aşamasında olan şarkıcı Hadise’nin geçtiğimiz günlerde Ataşehir’de verdiği konser sırasında yüzüğünü …

Sahnede yüzüğünü fırlatıp atan Hadise’nin 3 milyon TL’lik yüzüğü nerede?
21.09.2022
86
A+
A-

Ünlü iş insanı Mehmet Dinçerler ile boşanma aşamasında olan şarkıcı Hadise’nin geçtiğimiz günlerde Ataşehir’de verdiği konser sırasında yüzüğünü çıkarıp sahneye fırlatması sosyal medyaya damga vurmuştu. Hadise’nin şaşırtan hamlesinin ardından birçok kişi 3 Milyon TL değerindeki yüzüğün nerede olduğunu merak etti.

Geçtiğimiz mayıs ayında iş insanı Mehmet Dinçerler ile nikah masasına oturan şarkıcı Hadise‘nin mutluluğu kısa sürdü. Birlikteliklerinde kara bulutlar dolaştığı iddia edilen çift 4 aylık evliliklerini noktalamaya karar verdi. Avukatı Dr. Hakan Öncel aracılığıyla geçtiğimiz günlerde Beykoz 2. Aile Mahkemesi’ne başvuran Hadise, her ne kadar anlaşmalı boşanma taraftarı olsa da iddialara göre Dinçerler düğünde takılan takılar konusunda kriz çıkardı. Ayrıca Dinçerler’in Hadise’ye evlenme teklifi ederken taktığı 3 milyon TL değerindeki yüzüğü de geri istediği ileri sürüldü. 

Tüm bu yaşananların ardından önceki günlerde Ataşehir’de sahne alan Hadise, “Prenses” şarkısını seslendirirken yaptığı hareketle olay oldu. Ünlü şarkıcı Prenses şarkısında geçen “Özgürlüğüme gölgeyi hakaret sayarım” kısmını seslendirirken bir anda parmağındaki yüzüğü çıkararak yere fırlattı. Sosyal medyada viral olan o görüntülerin ardından herkes 3 milyon TL değerindeki yüzüğe ne olduğunu merak etmeye başladı.

Ünlü şarkıcının sahnede fırlatıp attığı yüzüğün stylingini yapan kişi tarafından sadece elbiselerine uygun seçildiği ve imitasyon olduğu olduğu ortaya çıktı. Maddi bir değeri olmayan yüzüğün yanı sıra Hadise’nin 3 milyon TL’lik yüzüğünü evindeki kasada sakladığı öğrenildi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

‘Isabelle’ şarkısı ile sosyal medyanın konuştuğu Fevzi Kaan, Sefo konserinde! 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.