enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1881
EURO
37,8941
ALTIN
2.922,26
BIST
9.351,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Açık
27°C
Cuma Çok Bulutlu
29°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Yağmurlu
22°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Burcu Binici ve Tankurt Manas ayrılıyor! Daha evleneli bir ay bile olmamıştı

Oyuncu Burcu Binici, geçtiğimiz eylül başında rapçi Tankurt Manas ile dünayevine girmişti. “Sıfır Şaka” notuyla nikahtan pozlarını paylaşan …

Burcu Binici ve Tankurt Manas ayrılıyor! Daha evleneli bir ay bile olmamıştı
21.09.2022
114
A+
A-

Oyuncu Burcu Binici, geçtiğimiz eylül başında rapçi Tankurt Manas ile dünayevine girmişti. “Sıfır Şaka” notuyla nikahtan pozlarını paylaşan güzel oyuncu şimdilerde Tankurt’la olan fotoğraflarını ve Tankurt Manas’ın resmi hesabını sosyal medyadan sildi.

Bir süredir nişanlı olan ve birlikteliklerine attıkları imza ile devam etmek isteyen oyuncu Burcu Binici ve rapçi Tankurt Manas, geçtiğimiz ayın başında evlendi. Manas ve Binici hakkında iddialar ortaya atılırken, çiftin sosyal medya üzerinden birbirilerini sildikleri fark edildi.

GEÇTİĞİMİZ HAFTA EVLENDİ

‘Söz’, ‘Sen Anlat Karadeniz’ ve ‘Bir Bulut Olsam’ dizilerinden sonra şimdilerde ‘Ben Bu Cihana Sığmazam’ isimli dizide rol alan oyuncu Burcu Binici, performanslarıyla kendini kanıtladı. Geçtiğimiz haftalarda Tankurt Manas’la Beşiktaş Evlendirme Dairesi’nde hayatını birleştirdi.

HER ŞEY SESSİZ SEDASIZ…

Sessiz sedasız evlenen çiftten, sessiz sedasız ayrılık geliyor gibi duruyor. çiftin sosyal medya profillerinden birbiriyle olan fotoğraflarını sildiği ve birbirlerini takipten çıkardıkları görüldü. Bu gelişme sonrası ayrılık iddiaları ortaya atılırken, çiftten henüz bir açıklama gelmedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kayseri’de 8 yaşındaki çocuktan Türk bayrağına saygı!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.