enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2402
EURO
37,5960
ALTIN
2.909,58
BIST
9.156,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
26°C
İstanbul
26°C
Açık
Salı Çok Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Çok Bulutlu
26°C
Cuma Hafif Yağmurlu
24°C

Acun Ilıcalı, İstanbul’da kaza yaptı!

TV8, EXXEN ve Hull City gibi girişimleriyle tanınan Acun Ilıcalı, İstanbul’da motoruyla seyir halindeyken trafik kazası yaptı. Alınan ilk …

Acun Ilıcalı, İstanbul’da kaza yaptı!
20.09.2022
88
A+
A-

TV8, EXXEN ve Hull City gibi girişimleriyle tanınan Acun Ilıcalı, İstanbul’da motoruyla seyir halindeyken trafik kazası yaptı.

Alınan ilk bilgiler doğrultusunda Acun Ilıcalı’nın kızı Banu Ilıcalı’yla birlikte olduğu ve kaza sonrası civardaki hastaneye sevk edildiği öğrenildi.

Hastanedeki ilk tetkiklerin akabinde ünlü iş insanının kolunda kırık tespit edilirken, kızı Banu Ilıcalı’nın hafif sıyrıklarla kazayı atlattığı kayıtlara düştü.

Trafik kazasının ters istikametten gelen bir araçtan ötürü gerçekleştiği iddia edildi.

ACUN ILICALI AMELİYAT EDİLECEK

Hull City, konuyla ilgili yayınladığı geçmiş olsun mesajında Acun Ilıcalı’nın yarın ameliyat olacağını açıkladı. 

Hull City kulübünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Başkan Acun Ilıcalı’nın pazartesi günü İstanbul’da trafik kazası geçirdi.

Kazada kolunda kırık olan Acun, Salı günü ameliyat olacak.

Acun’a ameliyatının hayırlı olmasını ve acil şifalar diliyoruz.”

BAĞDAT CADDESİ’NDEKİ KAZADA EN YAKIN ARKADAŞINI KAYBETTİ

Motora olan tutkusuyla bilinen Acun Ilıcalı, 1996 yılında Bağdat Caddesi’nde motoruyla seyir halindeyken trafik kazasına karışmış ve günlerce müşahede altında tutulmuştu. O kazada da Ilıcalı’nın arka koltuğundaki arkadaşı vefat etmişti.

Olaydan seneler sonra Hürriyet Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulunan Acun, trajedik kazayı ve devamındaki süreci şu sözlerle anlatmıştı:

Bir araba soldan gelip çarptı. Arkamda da yakın arkadaşım vardı. O da o kazada vefat etti. Benim ise sol kolum kırıldı. 36 dikişli bir ameliyat geçirdim ve koluma platin takıldı.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.