enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Açık
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

Tamer Karadağlı vurdu gol oldu! LGBT destekçilerini yerin dibine soktu

Bir döneme damga vuran Çocuklar Duymasın dizisinde oynadığı Haluk karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Tamer Karadağlı, sosyal medyada büyük …

Tamer Karadağlı vurdu gol oldu! LGBT destekçilerini yerin dibine soktu
20.09.2022
79
A+
A-

Bir döneme damga vuran Çocuklar Duymasın dizisinde oynadığı Haluk karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Tamer Karadağlı, sosyal medyada büyük yankı uyandıran LGBT problemine sessiz kalmadı. Berna Laçin’in LGBT destekleyici yorumlarının ardından Twitter hesabından paylaşımda bulunan Karadağlı “Türk aile sistemini bozmaya çalışanlara, çocuklarımızın ahlakını bozmaya çalışanlara karşıyım” dedi.

Son yıllarda sıklıkla karşımıza çıkan “cinsel yönelim” ve “cinsel kimlik” kavramları özellikle sosyal medyada büyük bir tartışma konusu haline geliyor. Cinsiyetsizlik kavramını tüm dünyada meşrulaştırmak için ortaya çıkan “LGBT” savunucuları gelecek nesillerde aile değerleri olgusunu yıkmak için propaganda çalışmaları yapmaya devam ediyor. Buna “dur” demek için harekete geçen aileler geçtiğimiz günlerde İstanbul Saraçhane Parkı’nda “Büyük Aile Yürüyüşü” adı altında bir yürüyüş gerçekleştirdi. 

Büyük Aile Yürüyüşü

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran yürüyüşün ardından pek çok ünlü isim konu hakkında yorumlarda bulundu. Twitter hesabından paylaşımda bulunan Berna Laçin’in “Kızın eve LGBT’li ile gelse” diye yazanlar, cevabım size; bugün o karşı yürüyüşe katılacaklardan biriyle gelmesin de kiminle gelse başım üstüne” paylaşımıyla tepkiler çığ gibi büyürken ünlü oyuncu Tamer Karadağlı‘dan alkış toplayan bir hamle geldi. 

Tamer Karadağlı

‘LGBTdayatması’ etiketiyle paylaşımda bulunan Karadağlı, LGBT savunucularına ders niteliğinde açıklamalarda bulundu. “Türk aile sistemini bozmaya çalışanlara karşıyım” diye sözlerine başlayan ünlü aktör “Karşıyım Arkadaş! Çocuklarımıza bu dayatmaları yapanlara, Türk aile sistemini bozmaya çalışanlara, Çocuklarımızın ahlakını bozmaya çalışanlara KARŞIYIM!” ifadelerini kullandı. Ardından ailelere tavsiyelerde bulunan Karadağlı “Çocukları bunlara yem etmeyin! İlmek ilmek işliyorlar. Gökkuşağı her yerde! Olması gereken yer gökyüzü! Onlara gerçek Türk kahramalarımızı anlatın” paylaşımıyla binlerce beğeni ve destek yorumu aldı. 

Karşıyım Arkadaş!

Çocuklarımıza bu dayatmaları yapanlara,

Türk aile sistemini bozmaya çalışanlara,

Çocuklarımızın ahlakını bozmaya çalışanlara

KARŞIYIM!

#LGBTdayatması

— Tamer Karadağlı (@tamerkaradagll) September 18, 2022

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Mehmet Dinçerler 3 milyon TL’lik yüzüğü geri istemişti! Hadise sahnede yüzüğünü fırlatıp attı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.