enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2557
EURO
37,5850
ALTIN
2.920,85
BIST
9.116,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
25°C
İstanbul
25°C
Açık
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Çok Bulutlu
26°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Beşiktaş maç bileti ne kadar? Beşiktaş maç bileti ne zaman, saat kaçta çıkacak? Beşiktaş bilet devri nasıl yapılır?

Transfer dönemine Weghorst, Dele Alli, Redmond gibi isimleri takıma kazandıran Beşiktaş’ın evinde oynayacağı Fenerbahçe derbisine taraftarın …

Beşiktaş maç bileti ne kadar? Beşiktaş maç bileti ne zaman, saat kaçta çıkacak? Beşiktaş bilet devri nasıl yapılır?
19.09.2022
97
A+
A-

Transfer dönemine Weghorst, Dele Alli, Redmond gibi isimleri takıma kazandıran Beşiktaş‘ın evinde oynayacağı Fenerbahçe derbisine taraftarın ilgisi çok büyük. Birçok Beşiktaşlı futbolsever internetten Fenerbahçe derbi biletleri ile ilgili araştırma yapmakta. Konuya ilişkin internette en çok merak edilen sorular ise Beşiktaş maç bileti ne kadar? Beşiktaş maç bileti ne zaman, saat kaçta çıkacak? Beşiktaş bilet devri nasıl yapılır? oldu. Beşiktaş biletleri ne zaman satışa çıkacak? Bilet devri ve bilet satın almak için detaylar haberimizde.

BEŞİKTAŞ DERBİ BİLETİ NE ZAMAN ÇIKACAK?

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan 8. Hafta mücadelesi biletleri 29 Eylül Perşembe günü saat 14:00’de passo.com.tr adresinden satışa sunulmuştur.

BEŞİKTAŞ MAÇ BİLETİ NE KADAR?

Beşiktaş, Fenerbahçe biletleri fiyatları;

Maç biletleri henüz satışa çıkmadığı için bilet fiyatları şu an bilinmiyor.

BEŞİKTAŞ BİLET DEVRİ NASIL YAPILIR?

• www.passo.com.tr’ye veya Passo Mobil Uygulaması’na “Üye girişi” yapın.

• Profilinizi görüntüleyin ve “Biletlerim” sekmesini açın.

• Transfer etmek istediğiniz maçın karşısındaki “TC Kimlik No” kutucuğuna maç biletinizi transfer edeceğiniz kişinin TC Kimlik numarasını “yazın ve “Tanımla” butonuna basın.

• “Bilet Transferi” başlığı altında transfer edilen kişinin TC Kimlik numarasını görüyorsanız bilet o kişiye transfer edilmiş demektir.

• Transfer işleminin başarılı olması için transfer edilecek kişinin geçerli bir Passolig Kartının olması, aynı ya da izin verilen kart türüne sahip olması ve transferi yapılacak maçın biletine sahip olmaması gerekmektedir.

• Kombinenizi transfer etmek için:

• www.passo.com.tr’ye veya Passo Mobil Uygulaması’na”Üye girişi” yapın.

• Kombinenizi ve transfer etmek istediğiniz maçı seçin.

• “Bilet Transferi” başlığı altında transfer edilen kişinin TC Kimlik numarasını görüyorsanız ilgili maça ait hakkınız o kişiye transfer edilmiş demektir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.