enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Açık
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
Çarşamba Açık
26°C
Perşembe Çok Bulutlu
26°C

Burak Kut’un eşi Cansel Yeni’yle çirkin diye dalga geçilmişti! Son hali herkesi şoke etti

Ünlü şarkıcı Burak Kut’un gözünden sakındığı magazin gündeminden uzakta sevdiği eşi Cansel Yeni daha önce cemiyet ve sosyete hayatında da …

Burak Kut’un eşi Cansel Yeni’yle çirkin diye dalga geçilmişti! Son hali herkesi şoke etti
19.09.2022
372
A+
A-

Ünlü şarkıcı Burak Kut’un gözünden sakındığı magazin gündeminden uzakta sevdiği eşi Cansel Yeni daha önce cemiyet ve sosyete hayatında da çirkinliği ile gündeme gelmiş ve Kut’un yanına yakıştırılmamıştı. Şimdilerde son haliyle gündeme oturan Cansel Yeni, güzelliğiyle herkesi şaşırtmayı başardı.

Magazin dünyasının en mutlu çiftlerinden olan ve olabildiğince bu camiadan uzak durmaya çalışan Burak Kut ve eşi Cansel Yeni, 2011 yılında hayatlarını birleştirme kararı alarak imzalarını atmıştı. O dönemlerde Kut’u çileden çıkaran “Neden çirkin bir kadınla evlendin?” yorumları ise şimdilerde sessizliğe gömüldü.

burak kut ve cansel yeni

GÖZDEN UZAK YAŞIYORLAR

Özel hayatlarını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Kut ve Yeni, şimdilerde kızları Aden’i büyütmekle uğraşıyor. Bir yandan Kut kendi çalışmalarını yürütürken, Yeni’de estetisyen olarak kariyer hayatına devam ediyor. Yeni’nin son hali gündeme bomba gibi düştü.

cansel yeni

SON HALİ HERKESİ ŞAŞIRTTI

Kut’un yanına yakıştırılmaya Yeni, şimdilerdeyse güzelliğiyle mest ediyor. Daha önce cemiyet hayatında da çirkin olarak anılan Yeni, son hali ise tüm o gelen kötü ve gereksiz yorumu boşa çıkararak toprağa gömmeyi başardı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Karadeniz’de palamut coşkusu!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.