enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2489
EURO
37,6662
ALTIN
2.920,18
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Açık
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

Yargı: Engin’i kim öldürdü? Engin diziden çıktı mı? Onur Durmaz diziden ayrıldı mı, nerede?

Yargı dizisinde Engin’i kim öldürdü? sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. Pınar Deniz’in hayat verdiği Ceylin karakteri ve …

Yargı: Engin’i kim öldürdü? Engin diziden çıktı mı? Onur Durmaz diziden ayrıldı mı, nerede?
23.01.2022
173
A+
A-

Yargı dizisinde Engin’i kim öldürdü? sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. Pınar Deniz’in hayat verdiği Ceylin karakteri ve Onur Durmaz’ın canlandırdığı Engin karakterinin 14. bölümde ortadan kaybolmasının sebebi merak ediliyordu. Ardından Engin’i kim öldürdü? Engin yaşıyor mu? sorularına yanıt arandı.

YARGI’DA ENGİN’İ KİM ÖLDÜRDÜ?

14. BÖLÜM ÖZETİ

Ceylin’den bir türlü haber

Engin’i kimin zehirlediği bulmacası henüz çözülmeden bir de kimin kaçırmış olabileceği sorusu ortaya çıkmıştır artık. Bu süreçte bazıları sırları uğruna kader birlikteliği yaparken, bazıları için ise yolun sonu apaçık gözükmektedir. Şimdiye kadar tüm zorlukları kendi başına aşmaya alışkın olan Ceylin artık içinden çıkılması güç bir düğüm içerisindedir. Onu Ilgaz ile her defasında bir şekilde yan yana getiren kader bu kez ikisini birbirlerine kopmaz iplerle kenetleyebilecek midir?

ONUR DURMAZ KİMDİR?

Onur Durmaz 1990 yılının Haziran ayında dünyaya geldi, aslen Kocaeli’lidir. Vienna Konservatorium mezunu olan Durmaz oyuncu ve tiyatrocu kimliğinin yanı sıra cast direktörü ve yönetmen yardımcısı olarak görevler almıştır.

Yönetmen yardımcılığı yaptığı Sinema filmleri ise Kaçın Kurası ve Bir Baba Hindu isimli filmlerdir. Hadi İnşallah ve Niyazi Dört Nala adlı sinema filmlerinin ise cast direktörlüğünü yapmıştır.

hepcanli.com – Gündem

Yargı, Gündem, Magazin, Haber

ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.