enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1606
EURO
38,1999
ALTIN
2.919,90
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
18°C
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Parçalı Bulutlu
22°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Açık
27°C

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çifti düğünlerinde kuruş harcamamış!

Geçtiğimiz haftalarda nikah masasına oturan Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çiftinin düğünü hakkında çarpıcı iddialar ortaya atıldı. İstanbul’un en …

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çifti düğünlerinde kuruş harcamamış!
14.09.2022
75
A+
A-

Geçtiğimiz haftalarda nikah masasına oturan Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çiftinin düğünü hakkında çarpıcı iddialar ortaya atıldı. İstanbul’un en pahalı otelinde düğün yapan ünlü çiftin, kuruş harcamadıkları öğrenildi.

28 Ağustos’ta dünyaevine giren Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çifti, bu yıl gerçekleşen düğünleri adeta solladı. Hayranlarının yanı sıra gündemde yoğun ilgi gören düğün hakkında şaşırtan iddialara yer verildi. Özdemir’in üç farklı gelinliği, Koç’un ayakkabısı; birçok ünlü ismin sahne alması öte yandan nikah şahitleri ve diğer ünlü konuklar, haftalardır konuşulacak bir şölene imza attı.

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir

İstanbul’un en pahalı otelinde dünyaveine giren ünlü çiftten Özdemir’in mekanla reklam anlaşmasının olduğu ve düğünü bedavaya getirdikleri öğrenildi.

Düğünün reklam karşılığı yapıldığı anlaşılırken ikili yalnızca catering ücretini ödemiş.

Ünlü çift düğünlerini bedavaya getirmiş

GELİN KINASINI OTELİN HAMAMINDA YAPMIŞTI

Dünyaca ünlü otelin SPA merkezinin reklam yüzü olan Özdemir, kınasını buranın hamamında yaparak ilk reklam için adımı atmıştı. Ayrıca, Oğuzhan Koç’un evlenme teklifi ettiği mekan da söz konusu otelin restoranı olduğu anlaşıldı.

Demet Özdemir kınasını da aynı mekanda yapmış

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Yıllar sonra görüntülenen büyüleyici denizanası sosyal medyanın gündeminde!

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.