enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2489
EURO
37,6662
ALTIN
2.920,18
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Açık
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

Cristiano Ronaldo’nun Suudi Arabistan Pro Ligi’ne transfer olacağı iddia edildi

Formasını giydiği Manchester United’da istenmeyen adam ilan edilen Portekizli yıldızın geleceği belirsizliğini korurken, Suudi Arabistan Futbol …

Cristiano Ronaldo’nun Suudi Arabistan Pro Ligi’ne transfer olacağı iddia edildi
13.09.2022
69
A+
A-

Formasını giydiği Manchester United’da istenmeyen adam ilan edilen Portekizli yıldızın geleceği belirsizliğini korurken, Suudi Arabistan Futbol Federasyonu Başkanı Yasser Al-Misehal, Cristiano Ronaldo’yu transfer etme isteklerini dile getirdi.

“NEDEN OLMASIN?”

Ronaldo’nun transferi hakkında konuşan Federasyon Başkanı Yasser Al- Misehal transferin imkansız olmadığını vurgulayarak “Ronaldo gibi bir yıldızı Suudi Arabistan’da görmeyi çok isteriz. Böyle bir transfer gerçekleşirse çok olumlu geri dönüşler alacağımızın farkındayız. Herkes için büyük haber değeri de taşır. Çünkü herkes Ronaldo’nun başarılarını ve rekorlarını biliyor. O harika bir rol model. Neden olmasın?” dedi.

“PRO LİGE BİRÇOK YILDIZ GELDİ”

Ronaldo’nun yüksek maliyeti üzerine gelen eleştirilere de cevap veren Yasser, “Bunun çok pahalı bir anlaşma olacağını biliyorum ancak kulüplerimizin önümüzdeki yıllarda daha yüksek gelir elde edeceğini görebiliyoruz. Premier Lig’den Suudi Arabistan Ligi’ne transfer olan birçok yıldız oyuncu gördük. Cristiano Ronaldo’yu bir oyuncu olarak çok beğeniyorum ve burada izlemek isterim” ifadelerini kullandı.

243 MİLYON EURO KAZANACAĞI İDDİA EDİLDİ

Cristiano Ronaldo için Suudi Arabistan Pro Ligi takımlarından, Al-Hilal ve Al-Nassr şartları zorlamaya hazır olduğu söylendi. Dış basına yansıyan haberlerde ise Ronaldo, Suudi Arabistan’dan yıllık 243 milyon euro kazanacağı bir transfer teklifi aldığı iddia edildi. Öte yandan ilk aşamada teklifi reddeden Portekizli oyuncunun kararını yeniden değerlendirdiği öğrenildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.