enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2656
EURO
37,6433
ALTIN
2.919,45
BIST
9.031,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
25°C
İstanbul
25°C
Açık
Salı Çok Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Çok Bulutlu
26°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C

Arda Turan futbolu bıraktı mı? Arda Turan futbolu neden, ne zaman bıraktı? Arda Turan kaç yaşında? İşte Arda Turan’ın veda videosu!

Galatasaray, Barcelona, Atletico Madrid, Başakşehir ve milli takımda başarılı oyunuyla Türk futboluna damga vuran Arda Turan’ın futbola veda …

Arda Turan futbolu bıraktı mı? Arda Turan futbolu neden, ne zaman bıraktı? Arda Turan kaç yaşında? İşte Arda Turan’ın veda videosu!
12.09.2022
93
A+
A-

Galatasaray, Barcelona, Atletico Madrid, Başakşehir ve milli takımda başarılı oyunuyla Türk futboluna damga vuran Arda Turan‘ın futbola veda edip, etmediği en çok araştırılan konular arasında yer almakta. Birçok futbolsever konuya ilişkin Arda Turan futbolu bıraktı mı? Arda Turan’ın veda videosu! Arda Turan futbola veda etti mi? sorularının cevaplarını araştırmakta. Arda Turan ile ilgili detaylar haberimizde

ARDA TURAN FUTBOLU BIRAKTI MI?

Geçtiğimiz sezon Galatasaray forması giyen 35 yaşındaki Arda Turan futbolu bırakma kararı aldığını yakın çevresiyle paylaştı. Geçtiğimiz transfer döneminde beklediği transfer tekliflerini almayan yıldız oyuncu eşinin YouTube’dan yayınladığı özel bir klip ile futbolu bıraktığını duyurdu.

ARDA TURAN GALATASARAY’DAN AYRILDI MI?

Arda Turan’ın, Galatasaray ile sözleşmesi geçtiğimiz sezon 30 Haziran 2022’de tamamlandı ve yeni bir sözleşme imzalamadı.

ARDA TURAN HANGİ TAKIMDA?

Galatasaray, Manisaspor, Atletico Madrid, Barcelona ve Başakşehir formalarını giyen Milli Oyuncu, Galatasaray ile sözleşmesinin bitmesinin ardından beklediği düzeyde bir teklif alamadı ve futbolu bırakma kararı aldığını duyurdu.

ARDA TURAN NE ZAMAN FUTBOLU BIRAKTI?

Arda Turan 12 Eylül 2022 tarihinde eşinin yayınladığı özel bir video klip ile futbola veda ettiğini açıkladı.

“CESARETLE KRAMPONLARI ASMA VAKTİ “

Galatasaray’ın altyapısından yetişen en önemli figürlerinden birisi olan Arda Turan yeşil sahalarada veda ettiğini açıkladı. Turan, yaptığı duygu dolu konuşmasında ” “Artık gözyaşları içerisinde ama cesaretle kramponları asma vakti. Tüm yolculuğum boyunca elimden geldiğince en iyisini yapmaya çalıştım. Ve bence fena da bir iş çıkarmadım. Yeniden hazırım. Futbolun içinde, saha kenarında yeniden görüşünceye dek…” sözlerine yer verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.