enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
27°C
İstanbul
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Hafif Yağmurlu
21°C
Çarşamba Açık
25°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli nikah şahidi oldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin MHP Keçiören Belediye üyesi Alparslan Doğan’ın oğlu Batuhan Doğan ve Selcan Demirkan çiftinin düğününe katılan …

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli nikah şahidi oldu!
10.09.2022
149
A+
A-

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin MHP Keçiören Belediye üyesi Alparslan Doğan’ın oğlu Batuhan Doğan ve Selcan Demirkan çiftinin düğününe katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, nikah şahidi oldu. Çifte mutluluklar dileyen Bahçeli, geline düğün hediyesi olarak bilezik taktı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçtiğimiz gün Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin MHP Keçiören Belediye üyesi Alparslan Doğan‘ın oğlu Batuhan Doğan ve Selcan Demirkan çiftinin düğün törenine katıldı. Katılımın yoğun olduğu düğünde nikah merasimi öncesi Kuran’ı Kerim tilaveti ve dualar okundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Batuhan Doğan ve Selcan Demirkan çiftinin düğününe katıldı

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Celal Adan, Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya ve parti üyeleriyle birlikte düğüne katılım sağlayan Bahçeli, gelin ve damadı en mutlu günlerinde yalnız bırakmayarak nikah şahidi oldu. Keçiören Belediye Lideri Turgut Altınok‘un kıydığı nikahta genç çifte evlilik cüzdanını MHP Genel Lider Yardımcısı Mevlüt Karakaya “Bugün Selcan ve Batuhan’ın, bu keyifli anlarına birlikte şahitlik ettik. Şanlı Allah Kuran-ı Kerim’inde, ‘Dualarınız olmasa size neden prestij edeyim’ buyurur. Kimi vakitler vardır ki, o vakitlerde duaların kabulü daha yüksektir. Bu vakit da o vakitlerden biridir. Biz bu evlatlarımıza bu evliliklerinde vatana, millete, bayrağa ve Cumhuriyet’e güzel evlatlar yetiştirmelerini Allah’tan niyaz ediyorum” ifadeleriyle takdim etti.

Devlet Bahçeli düğüne katıldı

Gelin ve damada bir ömür boyu mutluluklar dileyen Devlet Bahçeli, genç çifte bilezik armağan etti. 

Devlet Bahçeli

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Aslı Hünel bir anda yere yığıldı! Yarışmacılar çok korktu…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.