enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2489
EURO
37,6662
ALTIN
2.920,18
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Açık
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

Beşiktaş kırmızı kart gören Josef için TFF’ye başvuracak!

Lige iyi bir başlangıç yaparak 4 maçta 10 puan toplayan Beşiktaş, dün akşam deplasmanda oynadığı Ankaragücü maçını da 3-2 kazanırken karşılaşma …

Beşiktaş kırmızı kart gören Josef için TFF’ye başvuracak!
05.09.2022
88
A+
A-

Lige iyi bir başlangıç yaparak 4 maçta 10 puan toplayan Beşiktaş, dün akşam deplasmanda oynadığı Ankaragücü maçını da 3-2 kazanırken karşılaşma sonrası çıkan olaylar geceye damga vurmuştu.

Futbolculara saldırı

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte sahaya atlayan bir Ankaragücü taraftarı Beşiktaşlı futbolcuların olduğu bölüme doğru koştu ve Cenk ile Salih’e tekme attı. 

Josef taraftarı uzaklaştırdı

orta sahada çıkan arbede sırasında Josef de Souza sahaya giren taraftara müdahale etmesinin ardından soyunma odasında kırmızı kart gördü.

Beşiktaş’tan jet açıklama

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Engin Baltacı, “Josef de Souza’nın arkadaşını korumak için saldırganı tutmasından dolayı gördüğü kırmızı kartı kabul edemiyoruz. Bizim nedense Ankaragücü ile olan maçlarımız Ankaragücü taraftarı açısından garip bir gerilimle oynanıyor. Biz buraya iyi duygularla geldik. Çok da iyi karşılandık, Ankaragücü yönetimince çok da iyi ağırlandık. Biz de onları o şekilde karşılayacağız. Ancak şimdi anlıyoruz ki Ankara Valiliği, Beşiktaş seyircisini stada almamakta son derece haklıymış. Genç bir oyuncumuzun olayları tetiklediğini söylüyorlar. Öyle bir şey yok. Bizim genç oyuncumuzun bir kusuru ve hatalı davranışı varsa o bize iletilirse biz onun gereğini yaparız. Kimsenin ondan endişesi olmasın. Ancak bizim oyuncumuza da kimsenin el, dil uzatmasına izin vermeyiz. Bugüne kadar vermedik bundan sonra da vermeyeceğiz. Lütfen sahalarımızda şiddetin terörize bir hale gelmesine izin vermeyelim” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.