enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
27°C
İstanbul
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Afyonkarahisarlı kadınlardan örnek davranış! Her hafta bir cami temizleniyor

Afyonkarahisar’da yaşayan 30 ev kadını, malzemelerini kendi imkanlarıyla tedarik ederek her hafta bir caminin temizliğini yapıyor …

Afyonkarahisarlı kadınlardan örnek davranış! Her hafta bir cami temizleniyor
02.09.2022
96
A+
A-

Afyonkarahisar’da yaşayan 30 ev kadını, malzemelerini kendi imkanlarıyla tedarik ederek her hafta bir caminin temizliğini yapıyor.

Afyonkarahisar’da 30 gönüllü ev kadını, hiçbir dernek veya kuruluştan destek almadan kendi imkanları doğrultusunda her hafta bir caminin baştan aşağı temizliğini yapıyor. Bu koca yürekli kadınlar, karşılık olarak cemaatten maddi anlamda hiçbir şey talep etmezken yalnızca dua istediklerini belirtti.

Afyonkarahisarda 30 gönüllü kadın her hafta bir cami temizliyor

CAMİYİ BAŞTAN AŞAĞI TEMİZLİYOR

30 kişilik bir ekiple kendi aralarında belirledikleri camileri temizleyen ev kadınları, öncelikle temizleyecekleri camilerin yönetiminden izin alıyor.

Afyonkarahisarda her hafta bir cami temizleniyor

Afyonkarahisarlı 30 gönüllü ev kadınları, belirledikleri camilerin, halılarını, camlarını, avize ve yerlerini detaylı bir şekilde temizliyor.

Ev kadınları aralarında belirledikleri camileri baştan aşağı temizliyor
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.