enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

Zeynep Çamcı uzun bir aradan sonra yeniden ekranlarda!

2018 yılından beridir ekranlardan uzak kalan başarılı oyuncu Zeynep Çamcı, 4 yılın ardından ekranlara bomba gibi bir projeyle dönmeyi planlıyor …

Zeynep Çamcı uzun bir aradan sonra yeniden ekranlarda!
02.09.2022
237
A+
A-

2018 yılından beridir ekranlardan uzak kalan başarılı oyuncu Zeynep Çamcı, 4 yılın ardından ekranlara bomba gibi bir projeyle dönmeyi planlıyor. TRT1 ekranlarında yayınlanacağı öğrenilen Güzel Günler isimli dizi ile aile hayatının anlatılacağı proje için çalışmalar başladı.

Hem oyunculuk yapan hem senaryo yazımı ile uğraşan Zeynep Çamcı, uzun yıllar sonra ekranlara geri döneceğinin haberini verdi. 2009 yılında Recep İvedik’teki rolüyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Ardından Leyla İle Mecnun’da yer alan ünlü oyuncu, adını tam anlamıyla Beni Böyle Sev dizisi ile hafızalara kazımayı başarmıştı. 

zeynep çamcı

EKRANLARA DÖNÜYOR

Son dönemlerde dijital projelerde de yer alan Çamcı, Terapist isimli bir dizide ve Adım Başı Kafe’de de yer alarak internet dizisi deneyimini de yaşamayı ihmal etmedi. Şimdilerde 4 yıl kadar ekranlarda uzak kalan Çamcı, yeniden ekranlara dönmek için hazırlıklarını tamamladı. 

zeynep çamcı

GÜZEL GÜNLER DİZİSİNİN KONUSU

TMC Film tarafından hazırlıkları devam eden Güzel Günler isimli aile sıcaklığı taşıyan yeni dizinin başrolünde Zeynep Çamcı da bulunuyor. Selma ile Mihran’ın doğdukları gün kulağına fısıldanan ölümsüz aşkın, bu aşkın ardındaki sırların ve onları kucaklayan sıcak, eğlenceli, neşeli bir ailenin hikayesini izleyeceğimiz Güzel Günler’in oyuncu kadrosunda çok değerli isimler bulunuyor. 

Güzel günler oyuncuları

OYUNCU KADROSU AÇIKLANDI

Güzel Günler2in şimdilerde bilinen kadrosunda Kırmızı Oda isimli proje ile rekor kıran Binnur Kaya, komedi rollerinin sevilen ismi Ecem Erkek, Yıldıray Şahinler, Olgun Toker, Orkuncan İzan, Duygu Köse ve Seray Gözler de rol alacağı açıklandı. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Gülşen’in ev hapsinin kaldırılması talebi mahkeme tarafından reddedildi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.