enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2020
EURO
37,9296
ALTIN
2.913,55
BIST
9.634,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
Cuma Az Bulutlu
29°C
Cumartesi Çok Bulutlu
28°C

Alişan’ın eski nişanlısı ve Esra Erol’un kız kardeşi Eda Erol’un son hali şoke etti!

Alişan’ın eski nişanlısı ve Esra Erol’un da kardeşi olan Eda Erol, geçtiğimiz gün yeni yaşını kutladı. Ünlü ismin değişimi takipçilerini hayrete …

Alişan’ın eski nişanlısı ve Esra Erol’un kız kardeşi Eda Erol’un son hali şoke etti!
22.01.2022
508
A+
A-

Alişan’ın eski nişanlısı ve Esra Erol’un da kardeşi olan Eda Erol, geçtiğimiz gün yeni yaşını kutladı. Ünlü ismin değişimi takipçilerini hayrete düşürdü.

Esra Erol’un kardeşi Eda Erol, bir dönem ünlü şarkıcı Alişan ile nişanlanmıştı. Nikah masasına oturmaları beklenen çiftin ayrılık haberi herkesi çok şaşırtmıştı.

Ayrılığın ardından uzun bir süre gündeme gelmeyen Eda Erol’un son hali ise görenleri hayrete düşürdü. Sosyal medya hesabından Esra Erol ve çocuklarıyla pozlarını paylaşan Eda Erol, 36’ıncı yaşını kutladı.

Gönderisine “Her yaşım ayrı heyecanlı ve bu heyecanın bana olan katkısını seviyorum. Geçen 365 gün tek kelimeyle muhteşemdi. 35 yolun yarısı falan değil tam bir başlangıç. Sağlıkla yeni yolculuğuma çıkmaya hazırım. Bundan daha iyi nasıl olur?” şeklinde not düşen Eda Erol’a bazı takipçilerinden “Epey değişmişsin”, “Sanki farklı biri gibi” ve “Eski halinden eser yok” gibi yorumlar geldi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.