enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1582
EURO
38,1613
ALTIN
2.912,94
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
18°C
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Parçalı Bulutlu
21°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Açık
27°C

Yeni Mafia Oyunu Geliyor: Gelişticiler Onayladı

Detaylı yapısı; ağır, sert ve ilmek ilmek işlenen hikaye anlatımıyla en azından ilk iki oyun özelinde oyunculara unutulmaz deneyimler sunmuş …

Yeni Mafia Oyunu Geliyor: Gelişticiler Onayladı
31.08.2022
94
A+
A-

Detaylı yapısı; ağır, sert ve ilmek ilmek işlenen hikaye anlatımıyla en azından ilk iki oyun özelinde oyunculara unutulmaz deneyimler sunmuş Mafia serisinin macerası devam ediyor. Hangar 13’te  yüksek pozisyonunda görev yapan iki geliştirici ile yapılan röportaja göre yeni mafia oyunu yolda.

Game Pass Aile Planı Geliyor Olabilir

Hangar 13, hala hafızalarımızda Mafia 3 ile elde ettiği kötü şöhretle hatırlansa da geliştiricilerin en azından teknik açıdan güzel işler çıkartabileceğini özellikle Mafia: Definitive Edition’da görmüştük. Fakat Definitive Edition her ne kadar beğenilen, başarılı bir proje olarak akıllara kazınmış olsa da en nihayetinde bir Remake işiydi. Oyunun detaylı yapısı, karakterler, hikaye ve o hikaye içerisinde karakterlerin yaşadığı gelişim-değişimlerin hepsi yıllar önce ilk Mafia yapımcılarının ince eleyip sık dokuyarak ortaya çıkardıklarından ibaretti. Dolayısıyla Hangar 13, en azından içerik ve hikaye kısmı bakımından henüz potansiyelini göstermiş değil.

Yeni Mafia Oyunu Geliyor

Şimdiye dek çok da dikkat çekmemiş bazı söylentilerde kalan yeni Mafia oyunu, Hangar 13’te üst düzey görevlerde çalışan iki yapımcı tarafından onaylandı diyebiliriz.

Genel Müdür Roman Hladík ve Yapım Şefi ve Medya Direktörü Tomáš Hrebícek’le mafiagame.com’da, serinin 20. yılına özel yapılan bir röportaja konuk oldular. Röportajın son sorusu ise serinin devamında bizleri ne beklediği hakkındaydı. “Mafia serisinin geleceği hakkında bize bir şeyler söyleyebilir misiniz?” sorusuna Roman Hladík’in verdiği cevap ise şöyle oldu: “Yeni bir Mafia projesi üzerinde çalıştığımızı bildirmekten mutluluk duyuyorum. Geliştirme süreci için birkaç yıl daha gerekiyor ve şu an için bundan fazlasını paylaşamıyoruz, bu yeni proje üzerinde çalışmaya devam etmek ve oyuncuları yeni hikayelerle buluşturmak için çok heyecanlıyız.”

Kaynak: SaveButonu / Gamegar
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.