enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Çok Bulutlu
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Jennifer Lopez’in dansçı kriteri şaşırttı: Başak burçlarıyla çalışmıyor!

Sahne performansıyla ikon haline gelen ünlü şarkıcı Jennifer Lopez’in dansçı seçiminde en önem verdiği kriteri ortaya çıktı. İddialara göre ünlü …

Jennifer Lopez’in dansçı kriteri şaşırttı: Başak burçlarıyla çalışmıyor!
29.08.2022
116
A+
A-

Sahne performansıyla ikon haline gelen ünlü şarkıcı Jennifer Lopez’in dansçı seçiminde en önem verdiği kriteri ortaya çıktı. İddialara göre ünlü yıldız başak burçlarıyla asla çalışmıyor.

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, temmuz ayında 17 yıl sonra yeniden bir araya geldiği Ben Affleck ile Las Vegas’ta nikah masasına oturdu. ‘Bennifer’ lakaplı ikili, geçtiğimiz hafta sonu ise Georgia’daki malikanelerinde üç gün süren gösterişli bir düğünle gündeme geldi. Düğününde eşinin gözlerine bakarak şarkı söyleyen Lopez, dansçılarının da eşlik ettiği unutulmaz bir koreografi hazırladı. Lopez’in performansının ardından birbirine sarılan ünlü çiftin mutlu anları sosyal medyada büyük beğeni topladı. 

Jennifer Lopez ve Ben Affleck

Tüm bunların ardından uzun yıllar profesyonel dansçı olarak çalışan Heather Morris, çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Lopez’in dansçılarını seçerken burçlarına odaklandığını söyleyen Morris, 53 yaşındaki pop yıldızının “başak” burçlarıyla asla çalışmadığını iddia etti.

Jennifer Lopez

Page Six’te yer alan habere göre; Morris ‘Just Sayin’ with Justin Martindale’ podcast’ine katılarak, Lopez’in şovunda yer alacak dansçıların seçmelerinden sonra odaya girdiğini ve “Çok teşekkürler, çok çalıştınız. Odada başak burcu olan biri varsa, elini kaldırabilir mi?” şeklinde konuştuğunu söyledi. Ardından Lopez’in asistanına bir şeyler fısıldadığını ve başak burcu olan dansçıların ayrılmasını istediğini ileri sürdü. Kendisi aslan burcu olan Jennifer Lopez’in başak burçlarını sevmeme nedeninin 2 çocuğunun babası eski eşi Marc Anthony olduğu düşünülüyor.

Jennifer Lopez ve eski eşi Marc Anthony

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Ebru Şahin yine bir rekora imza attı! Bez bebeği kapış kapış satıldı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.