enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

30 Ağustos İETT ücretsiz mi? 30 Ağustos otobüsler ücretsiz mi 2022? 30 Ağustos’ta otobüs, metro, marmaray, metrobüs ücretsiz mi?

30 Ağustos’un resmi tatil sayılmasıyla beraber çoğu kurum ve iş yerleri tatil bu nedenle de vatandaşlar İett’nin ücretsiz olup olmadığını merak …

30 Ağustos İETT ücretsiz mi? 30 Ağustos otobüsler ücretsiz mi 2022? 30 Ağustos’ta otobüs, metro, marmaray, metrobüs ücretsiz mi?
29.08.2022
138
A+
A-

30 Ağustos’un resmi tatil sayılmasıyla beraber çoğu kurum ve iş yerleri tatil bu nedenle de vatandaşlar İett‘nin ücretsiz olup olmadığını merak ediyor. Ülkemizde resmi ve dini tatillerde İETT ücretsiz olarak hizmet vermekte bu nedenle bu sene Salı gününe denk gelene 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı araştırılıyor. Her resmi tatilde ücretsiz hizmet verildiği için bu 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda da ücretsiz olması bekleniyor. Peki, 30 Ağustos İETT ücretsiz mi? 30 Ağustos otobüsler ücretsiz mi? 30 Ağustos’ta otobüs, metro, marmaray, metrobüs ücretsiz mi?

30 AĞUSTOS İETT ÜCRETSİZ Mİ?

Her yıl olduğu gibi bu sene de kutlayacağımız 30 Ağustos Zafer Bayramı gününde İETT ücretsiz olarak hizmet verecektir. İstanbulkart entegrasyonuna dahil olan metro, finiküler, şehir hatları ve İETT ücretsiz olarak vatandaşlara hizmet vermektedir. www.iett.istanbul adresinden İETT sefer saatlerine ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.