enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
32,5763
EURO
35,0606
ALTIN
2.458,19
BIST
10.494,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
28°C
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
28°C
Cuma Hafif Yağmurlu
30°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
31°C
Pazar Az Bulutlu
31°C

Roblox neden açılmıyor? 2022 Ocak 503 service unavailable Roblox erişim sorunu: Roblox çöktü mü? Serverlar ne zaman açılacak?

Roblox neden açılmıyor? 2022 Ocak Roblox erişim sorunu ne zaman düzelir? sorularının yanıtı merak ediliyor. Roblox’un geliştiricileri ilk olarak …

Roblox neden açılmıyor? 2022 Ocak 503 service unavailable Roblox erişim sorunu: Roblox çöktü mü? Serverlar ne zaman açılacak?
21.01.2022
249
A+
A-

Roblox neden açılmıyor? 2022 Ocak Roblox erişim sorunu ne zaman düzelir? sorularının yanıtı merak ediliyor. Roblox’un geliştiricileri ilk olarak Cuma günü hizmetle ilgili sorun yaşandığı hakkında tweet attı. Pazar günü öğleden sonra ise, bölgeleri kademeli olarak yeniden çevrimiçi hale getirdiğini söyledi. Pazar akşamına kadar Roblox’un her yerde tekrardan çevrimiçi olduğunu belirtmişti ancak oyuncular yeniden serverlara erişemiyor. Roblox ne zaman açılacak?

ROBLOX ERİŞİM SORUNU: NEDEN AÇILMIYOR?

Roblox bugün 21 Ocak 2022’de çöktü. Roblox şu anda çalışmıyor, ancak henüz resmi açıklama gelmedi. Downdetector hizmetinin sağladığı grafiğe göre kullanıcıların Roblox ile sorun yaşadığını görebiliyoruz.

En çok bildirilen sorunlar %73 Web Sitesi %21 Sunucu Bağlantısı %6 Oyun Oynama.

Roblox ne zaman çalışmaya başlayacak?

Henüz Roblox geliştiricilerinden resmi bir açıklama yok. Daha fazla bilgi edinilirse bu haberi güncelleyeceğiz.

hepcanli.com –

Roblox, Gamegar,, Haber

ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.