enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
18°C
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Parçalı Bulutlu
22°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Açık
26°C

Garsonu rencide eden Demet Akalın sahnede çıldırdı!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın daha önce bir mekanda garsonun başından aşağı içeceğini dökerek gündeme gelmişti. Şimdilerde ise Samsun’da olan bir …

Garsonu rencide eden Demet Akalın sahnede çıldırdı!
28.08.2022
102
A+
A-

Ünlü şarkıcı Demet Akalın daha önce bir mekanda garsonun başından aşağı içeceğini dökerek gündeme gelmişti. Şimdilerde ise Samsun’da olan bir konserinde resmen çıldırdı. Akalın’ın gözüne lazer tutan izleyici, dışarı çıkarıldı.

Şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde bir skandalla gündeme gelmişti. Kendisine içecek getiren garsona söylenip, içeceği beğenmediği için garsonun başından aşağı dökmüştü. Şimdilerde ise 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları için Samsun’da sahne alan Akalın yine çıldırdı.

demet akalın

ŞARKISINI YARIDA KESTİ

Konser için geldiği mekanda sahne alırken kendisine ve dansçılara lazer tutan şahsa öfkelenen Akalın, şarkılarına ve performansına ara verip uyarıda bulundu.

demet akalın

GÜVENLİK GÖREVLİLERİNE SÖYLEDİ

Resmen sahnede çıldıran Akalın, lazeri tutan kişiyi gözüne kesirdi ve güvenlik görevlilerini ona doğru yönlendirdi. Akalın “Buna hiç hakkın yok” lafıyla şahsa seslendi. 

demet akalın konser

“ALIN ONU ORADAN!”

Akalın  devamında “O Zeki arkadaşı alın. Şşşt alo.. Gözümüze gözümüze lazer tutan abi. Hemen alın onu ordan. Hiç hakkın yok! Alın onu oradan. Göremeyecek adam. Program başladığından beri ayıptır ya.” açıklamasında bulunduktan sonra, dışarı çıkarılan şahsın ardından konserine devam etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Demet Akalın sahnede kendisine lazer tutan izleyicisine küfür etti!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.