enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Açık
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
Çarşamba Açık
26°C
Perşembe Çok Bulutlu
26°C

Binali Yıldırım, Ajans Erzincan’ın açılışını yaptı

Sabah saatlerinde ilk olarak Tercan ilçesinde kaymakamlık ile belediye tarafından yapılan konut, kentsel dönüşüm, sosyal donatı yatırımları ile …

Binali Yıldırım, Ajans Erzincan’ın açılışını yaptı
27.08.2022
140
A+
A-

Sabah saatlerinde ilk olarak Tercan ilçesinde kaymakamlık ile belediye tarafından yapılan konut, kentsel dönüşüm, sosyal donatı yatırımları ile bu yıl ikincisi düzenlenen bal festivalinin toplu açılışına katılan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım daha sonra yaklaşık 15 gün önce yayın hayatına başlayan Ajans Erzincan’ın açılışını yaptı. Yıldırım, Nermi Tombul Caddesi üzerindeki yerinde faaliyete başlayan Ajans Erzincan’ın Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Sarıçiçek, Genel Müdür Zeki Demirbaş ve Haber Müdürü Semih Peker’i tebrik ederek kent protokolüyle birlikte açılış kurdelesini kesti.
Açılışta konuşan Binali Yıldırım, “Yapacağınız her işin arkasında kişiler değil Erzincan olmalı, Erzincan’ın geleceği olmalı. Şehrimizi daha iyiye taşımak. İnsanımıza karamsarlık pompalayan çok var. Buna ihtiyacımız yok. Gelecek vizyonu, gelecek heyecanıyla hemşehrilerimize yaklaşmak gerekiyor. Tabii şehrin ihtiyaçları neyse bunları da söylemek lazım” dedi.

Açılışın ardından Ajans Erzincan’ın haber merkezini gezen Yıldırım, emeği geçenleri tebrik etti.

Ajans Erzincan’ın açılışına AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ın yanısıra Vali Mehmet Makas, Belediye Başkanı Belir Aksun, AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ile Burhan Çakır, AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, MHP Erzincan İl Başkanı Salih Aksu, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, çok sayıda vatandaş katıldı.

KAYNAK: İHA
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.