enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Çok Bulutlu
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Ünlü şef Mehmet Özer’den üzen haber! Apar topar ameliyata alındı

Fox Tv ekranlarında yemek programı sunan ünlü şef Mehmet Özer sevenlerini korkuttu. Beyninde kitle bulunan Özer apar topar ameliyata alındı …

Ünlü şef Mehmet Özer’den üzen haber! Apar topar ameliyata alındı
25.08.2022
128
A+
A-

Fox Tv ekranlarında yemek programı sunan ünlü şef Mehmet Özer sevenlerini korkuttu. Beyninde kitle bulunan Özer apar topar ameliyata alındı.

Bir dönem manken Tülin Şahin ile evli olan şef Mehmet Özer beyninde bir kitle saptanması üzerine acil bir şekilde ameliyata alındı. Yakınlarını korkutan ünlü şef bir gün yoğun bakımda kaldıktan sonra normal odaya alındı.

mehmet özer beyninde kitle tespit edildi

Ünlü şef Mehmet Özer’in beyninde bulunan kitlenin bir tesadüf sonucu öğrenildiği ve çok hızlı bir şekilde beynindeki kitleye müdahale edildiği öğrenildi.

RAPOR SONUCU BEKLENİYOR!

Mehmet Özer’in beyninden alınan kitle patolojiye gönderildi. Şimdi Mehmet Özer ve yakınları patolojiden gelecek raporu bekliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Gülşen’in çirkin sözlerle İmam Hatiplileri hedef aldığı görüntüler!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.