enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2093
EURO
37,8630
ALTIN
2.935,87
BIST
9.351,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Açık
27°C
Cuma Az Bulutlu
29°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
28°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

CHP lideri Kılıçdaroğlu borcu olan vatandaşlara seslendi: Ödemeyin, seçimden sonra ben hesaplaşacağım

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı videolara bir yenisini daha ekledi. Bu videosunda ekonomiyle ilgili …

CHP lideri Kılıçdaroğlu borcu olan vatandaşlara seslendi: Ödemeyin, seçimden sonra ben hesaplaşacağım
24.08.2022
97
A+
A-

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı videolara bir yenisini daha ekledi. Bu videosunda ekonomiyle ilgili gelişmeleri değerlendiren Kılıçdaroğlu, 2 ila 3 yıl arasında bankalara ödenemeyen borçların, Varlık Şirketleri’ne devredilmesi hakkında konuştu.

“SİZİN DESTEĞİNİZİ İSTEMİYORUM”

Bir grubun desteğini istemediğini belirten CHP lideri, “İster finans devleri, ister varlık mafyacıklar, ister zengin dernekleri olsun. Bay Kemal için hepiniz aynısınız. Halkın ekmeğine dokunduysanız, sizlerle oturmam. Sizlerle asla ve asla pazarlık yapmam. Sizin desteğinizi alacağıma siyaseti bugün bırakır giderim. Halktan çalınanı telafi etmem için önce sizin soyduklarınızı tahsil etmem lazım. Hiçbirinizin gözünün yaşına bakmayacağım. Buradan hepsine sesleniyorum. Hem nalına, hem mıhına, ‘hadi oradan’ diyorum” dedi.

“BORÇLARINIZI ÖDEMEYİN, ONLARLA BEN HESAPLAŞACAĞIM”

Son olarak halka seslenen ve bankalar tarafından Varlık Şirketleri’ne devredilen borçlara ilişkin konuşan Kılıçdaroğlu, “Borçlarınız nedeniyle avukatlar tarafından aranacaksınız. Size, ailenize zarflar gönderecekler, tehdit edecekler. Bunlar tefecidir, bunlar mafyadır. Bunlar engerekler ve çıyanlardır. Bunlar aşınıza ve ekmeğinize göz koyanlardır. Sakın, sakın ödemeyin! Seçimden sonra onlarla ben konuşacağım, ödemeyin” ifadelerini kullandı.

VARLIK YÖNETİM ŞİRKETLERİ NE DEMEK?

Bankalar ortalama 2-3 yıl hukuki takipten sonra tahsil edemedikleri dosyalardan oluşan tahsili gecikmiş alacak portföylerini ihale yoluyla varlık yönetim şirketlerine temlik eder.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.