enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
18°C
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C

Hazal Kaya ile Ali Atay çifti ayrılıyor mu? Hazal Kaya’dan sert yanıt!

Ünlü oyuncu Hazal Kaya’ya meslektaşı olan eşi Ali Atay’ın ihanet ettiği iddiaları ortaya atılmıştı. Sonrasında ayrılıyorlar iddiası magazin …

Hazal Kaya ile Ali Atay çifti ayrılıyor mu? Hazal Kaya’dan sert yanıt!
24.08.2022
136
A+
A-

Ünlü oyuncu Hazal Kaya’ya meslektaşı olan eşi Ali Atay’ın ihanet ettiği iddiaları ortaya atılmıştı. Sonrasında ayrılıyorlar iddiası magazin gündemine bomba gibi düşerken, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda objektiflere yakalanan Kaya’dan sert yanıt geldi.

Ünlü oyuncu Hazal Kaya ve kendi gibi oyuncu olan Ali Atay hakkında ortaya birden fazla iddia atılmıştı. Tüm magazin gündemini kaplayan iddialar karşısında sessizliğini koruyan Kaya’dan çarpıcı bir yanıt geldi.

hazal kaya

ALYANSIYLA YANIT VERDİ

Nişantaşı’nda bir kafede oturan Kaya, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına parmağındaki alyansı göstermesi dikkatleri üzerine çekti. 

hazal kaya

TAMAMEN GEÇİŞTİRDİ

Yaklaşık iki saat sonra mekandan kalkan Kaya, ikinci kez hamile olduğunu iddiasının sorulması üzerine “Her şey yolunda, çok teşekkür ederim. Şimdi trafikteki diğer araçları da bekletmeyelim” yanıtını vererek geçiştirdi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

19. yüzyılda bir kadın nasıl giyinirdi? Tam 17 parça…

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.