enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
28°C

Age of Empires 4’ün Ottomans and Malians güncellemesi duyuruldu! Osmanlı geri dönüyor

Age of Empires 4’ün yıldönümüne özel yayınlanacak olan 2 yeni medeniyet, Gamescom 2022 etkinliğinde duyuruldu. Türk oyuncuların merakla …

Age of Empires 4’ün Ottomans and Malians güncellemesi duyuruldu! Osmanlı geri dönüyor
24.08.2022
110
A+
A-

Age of Empires 4’ün yıldönümüne özel yayınlanacak olan 2 yeni medeniyet, Gamescom 2022 etkinliğinde duyuruldu. Türk oyuncuların merakla eklenmesini beklediği Osmanlı İmparatorluğu, önümüzdeki aylarda oyuna dahil edilecek.

AGE OF EMPIRES 4’E OSMANLI İMPARATORLUĞU GELİYOR
Popüler gerçek zamanlı strateji oyunu Age of Empires 4’e yıldönümünde Osmanlı İmparatorluğu ve Mali medeniyetinin geleceği Gamescom 2022 etkinliği ile duyuruldu.

Yeni eklenecek medeniyetler 25 Ekim’de gelecek. Age of Empires 4’te Osmanlılar, MS 11. yüzyıldaki imparatorluk öncesi Osmanlı İmparatorluğu döneminden MS 16. yüzyılın ortalarına kadar olan yılları kapsar. Anadolu kökenli Osmanlılar, iyi eğitilmiş ve düzenli bir ordu tarafından desteklenen, etkili ve istikrarlı hükümetiyle tarihin en uzun ömürlü imparatorluklarından biri haline geldi. Age of Empires 4’te bulunan Rus, Kutsal Roma İmparatorluğu, Çin, İngiliz, Delhi Sultanlığı, Mongollar, Abbasi Hanedanlığı ve Fransızlara eklenecek Osmanlı ve Mali ile oynanabilir medeniyet sayısı 10’e yükselecek. “Batı Afrika’nın güçlü Malililerini, tüm zamanların en zengin ticaret ülkelerinden biri olarak yönetin, çünkü madencilik ve altın yatırımında güçlü ekonomik cesarete odaklanın.

Ya da tarihteki en uzun ömürlü imparatorluklardan birini, Osmanlı medeniyeti ve mevcut en büyük barut kuşatma silahı olan Büyük Bombardıman silahına sahip iyi eğitimli askeri gücü ile birleştirin.”Age of Empires 4’ü Xbox’ın PC Game Pass aboneliği ile ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

AGE OF EMPIRES 4 OSMANLI BİRLİKLERİ NELER?

AGE OF EMPIRES OSMANLI ÇAĞLARI
1. ÇAĞ İlk çağdan itibaren Osmanlılar, medeniyete özgü bir yapı olan Askeri Okulu inşa edebiliyorlar.

Askeri Okullar normalden çok daha yavaş bir oranda ücretsiz olarak birimler üretir. Ne tür bir Kışla, Ahır veya Okçuluk Menzili biriminin üretileceğini seçebilirsiniz. 2. ÇAĞ İkinci çağda Osmanlılar, gıda veya altın üretimini artırmaya yardımcı olan bir dönüm noktası seçerek ekonomilerini hızlandırırlar. Osmanlılar, Sipahi birimini ve Mehter birimini üretmeye başlayabilir ve Osmanlıların iktidarına daha sonraki çağlara kadar yardım etmek için erken askeri hüner sağlayabilir. 3. ÇAĞ Üçüncü çağda Osmanlılar, Tophane Cephaneliği’nin simgesi üzerinden kuşatma silahları üretmeye başlayabilir veya İmparatorluk Konseyi sisteminden stratejik seçeneklerle imparatorluklarını genişletmeye yardımcı olabilirler.

Eşsiz Yeniçeri birimi (Osmanlı medeniyetine özgü Handcannoneer) da kullanılabilir hale gelir. 4. ÇAĞ Dördüncü çağda, Osmanlılar askeri güçlerini beslemek için tam üretimdedir; dönük noktası seçimleriyle oyuncu ya birim üretim hızını artırır ya da daha hızlı tüccarlar üretir. Ellerinde daha fazla kaynak bulunan Osmanlı ordusu, zamanının en büüyk kuşatma motoru olan Büyük Bombardıman ile sahaya hakim olabilir ve düşmanların kasabalarını düzleştirebilir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.