enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1768
EURO
38,1601
ALTIN
2.915,42
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
18°C
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Parçalı Bulutlu
22°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Açık
27°C

Yeni sezon diziler ne zaman başlayacak 2022? ATV, TRT 1, Fox TV, Kanal D, Star TV dizileri ne zaman, hangi gün başlayacak?

Yeni sezonda diziler ne zaman, hangi ay ve hangi gün başlayacak merak ediliyor. Peki, Yeni sezon diziler ne zaman başlayacak 2022? ATV, TRT 1 …

Yeni sezon diziler ne zaman başlayacak 2022? ATV, TRT 1, Fox TV, Kanal D, Star TV dizileri ne zaman, hangi gün başlayacak?
23.08.2022
121
A+
A-

Yeni sezonda diziler ne zaman, hangi ay ve hangi gün başlayacak merak ediliyor. Peki, Yeni sezon diziler ne zaman başlayacak 2022? ATV, TRT 1, Fox TV, Kanal D, Star TV dizileri ne zaman, hangi gün başlayacak? Detaylar yazımızda…

DİZİLER NE ZAMAN BAŞLAYACAK 2022?

Dizilerin yeni sezon ve yeni bölümleri her yıl genellikle Eylül-Ekim aylarında başlamaktadır. Haliyle önümüzdeki ay Eylül ve Ekim aylarında birçok dizinin başlaması bekleniyor.

HANGİ DİZİ HANGİ KANALDA NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

– ATV’nin sevilen dizisi Kuruluş Osman’ın 2022 Ekim ayı ortalarında başlaması bekleniyor.

– Kanal D’de yayınlanan Yargı dizisinin yeni bölümleri Eylül ayı ortasında başlaması bekleniyor.

– Fox TV’deki İyilik dizisinin yakında başlaması bekleniyor. Bazı kaynaklara göre dizinin yeni sezon bölümleri 26 Ağustos’ta başlayacak.

– TRT 1’in sevilen dizisi Alparslan: Büyük Selçuklu’nun tanıtım fragmanları yayınlanmıştı. Henüz ne zaman başlayacağı hakkında bilgi yer almıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.