enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1982
EURO
38,1128
ALTIN
2.896,87
BIST
9.665,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Çok Bulutlu
Salı Az Bulutlu
21°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
23°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C

Buse Varol’dan olay paylaşım! Kime laf soktu?

Sosyal medya hesabını aktif kullanan oyuncu Buse Varol, sık sık şarkıcı eşi Alişan’la magazin gündemine düşüyor. Bu sefer magazine yaptığı bir …

Buse Varol’dan olay paylaşım! Kime laf soktu?
23.08.2022
129
A+
A-

Sosyal medya hesabını aktif kullanan oyuncu Buse Varol, sık sık şarkıcı eşi Alişan’la magazin gündemine düşüyor. Bu sefer magazine yaptığı bir paylaşımla gelen Varol, bir şeye kızmış olduğu, ama kime ne diye kızdığını belirtmeyen cinste bir sitemde bulundu.

Alişan’la 2018 yılında nikah masasına oturan oyuncu Buse Varol, ekranlardan uzak kalmayı tercih ederek evinde çocuklarıyla vakit geçirme taraftarı olan ünlüler arasında yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde boşanma yoluna giden ama bir anda problemleri çözerek evliliklerini kurtaran ünlü çiftten Varol, bu sefer kimse sitem ettiği belli olmayan bir paylaşımda bulundu.

buse varol ve eşi alişan, kayınvalidesi suzan tektaş

BİR TÜRLÜ ARAYI DÜZELTEMEDİ

Mutlu giden Alişan’la evliliğinden boşanmanın eşiğinden dönen Varol’un kayınvalidesi Suzan Tektaş ve Alişan’ın vefat eden kardeşinin eşi Merve Tektaş’la arasını bir türlü düzeltemediği iddia edildi. Buse Varol, olay oluşturacak bir paylaşımla gündeme geldi.

buse varol paylaşımı

GÖNDERME Mİ YAPIYOR?

Ünlü oyuncu Instagram hesabından “Bugün karşılaştığım muazzam söz: ‘Ben konuştuklarımın arkasındayım, siz arkasından konuştuklarınızın yanında!” sözlerini paylaştı. Paylaşımı gören takipçileri “Kayınvalidesine ve eltisine gönderme yapıyor” yorumlarında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Civan Civanova’nın cenazesinde akıl almaz olay!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.