enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1787
EURO
38,3142
ALTIN
2.903,79
BIST
9.658,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Çok Bulutlu
Salı Az Bulutlu
21°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Açık
27°C
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C

Çukur’un Vartolu’su Erkan Kolçak Köstendil hakkında şoke eden gerçek! Kurtlar Vadisi’nde…

Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi’yle ilgili ortaya çıkan bir gerçek herkesi şaşkına uğrattı. Çukur dizisinin yıldız oyuncusu Erkan Kolçak …

Çukur’un Vartolu’su Erkan Kolçak Köstendil hakkında şoke eden gerçek! Kurtlar Vadisi’nde…
23.08.2022
111
A+
A-

Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi’yle ilgili ortaya çıkan bir gerçek herkesi şaşkına uğrattı. Çukur dizisinin yıldız oyuncusu Erkan Kolçak Köstendil’in 17 yıl önce Kurtlar Vadisi’nde rol aldığı ortaya çıktı.

İlk olarak 2003 yılında izleyenlerle buluşan ve yıllar içerisinde bir fenomene dönüşen “Kurtlar Vadisi” dizisi sürükleyici konusu ve yıldız oyuncu kadrosuyla hafızalarda yer ediniyor. Necati Şaşmaz, Özgü Namal, Gürkan Uygun ve Oktay Kaynarca gibi ünlü isimleri ekrana getiren sevilen diziyle ilgili yıllar sonra şaşırtan bir gerçek ortaya çıktı. 

Bugüne dek kadrosunda barındırdığı isimlerle en çok ünlü çıkaran yapımlardan biri olarak karşımızı çıkan Kurtlar Vadisi’nde Çukur dizisinin yıldız oyuncusunun rol aldığı öğrenildi. 

Erkan Kolçak Köstendil

“Çukur” dizisinde Vartolu performansıyla büyük beğeni toplayan Erkan Kolçak Köstendil‘in dizinin ilk serisinin son sezonunda Memati Baş ile galeri sahnesinde oynadığı gözlerden kaçmadı. Yıllar sonra ortaya çıkan gerçek dizinin sıkı takipçilerini şoke etti. 

Erkan Kolçak Köstendil Çukur

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Alişan’ın kızı sosyal medyada ilgi odağı oldu!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.