enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Çok Bulutlu
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Valorant ve League of Legends’ta iki aşamalı doğrulama nasıl açılır?

Satın aldığınız yüzlerce ve binlerce TL değerinde League of Legends, Valorant veya Runettera hesabınız varsa, kostümlerinizi, kaplamalarınızı ve …

Valorant ve League of Legends’ta iki aşamalı doğrulama nasıl açılır?
21.01.2022
189
A+
A-

Satın aldığınız yüzlerce ve binlerce TL değerinde League of Legends, Valorant veya Runettera hesabınız varsa, kostümlerinizi, kaplamalarınızı ve diğer oyun içerisindeki öğelerinizi korumak isteyebilirsiniz. Bu nedenle Riot hesabınızda iki faktörlü kimlik doğrulamasını etkinleştirmek çok önemlidir.

Riot hesabınızda açılan her oturum için epostanıza gönderilecek kod ile Riot hesabınız daha güvenli hale gelmektedir. Parolanız sızdırılsa bile iki aşamalı doğrulaması ile hesabınıza giriş yapılamayacaktır.

VALORANT VE LEAGUE OF LEGENDS İKİ FAKTÖRLÜ DOĞRULAMA NASIL ETKİNLEŞTİRİLİR?
Riot hesabınız için iki aşamalı doğrulamasını (2FA) etkinleştirmek için yapmanız gereken birkaç adım bulunmaktadır.

Adım #1 Riot Games hesabınıza giriş yapınAdım #2 İki aşamalı doğrulama sekmesine gidinAdım #3Adım #4Adım #5 İki aşamalı doğrulamanız hesabınızda aktifleştirildi ve artık Riot hesabınız daha korunaklı bir halde geldi.

hepcanli.com –

League Of Legends, Riot Games, Valorant, Gamegar, Güncel, Haber

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.