enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1746
EURO
38,2544
ALTIN
2.914,23
BIST
9.684,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Salı Çok Bulutlu
21°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Açık
27°C
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C

Haji Wright hedefini açıkladı! “Umarım genç yaşta…”

Fraport TAV Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu’nun 3’üncü haftasında sahasında Trabzonspor ‘u 5-2 mağlup ederek bu sezon evinde …

Haji Wright hedefini açıkladı! “Umarım genç yaşta…”
21.08.2022
104
A+
A-

Fraport TAV Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu’nun 3’üncü haftasında sahasında Trabzonspor ‘u 5-2 mağlup ederek bu sezon evinde ilk galibiyetini elde etti. Kırmızı beyazlılar bu galibiyetle puanını 6’ya yükseltirken, bordo mavili ekip de 6 puanla haftayı tamamladı. 

Bu maçta attığı 2 golle takımının galibiyetine katkıda bulunan 24 yaşındaki Amerikalı golcü futbolcu Haji Wright önemli açıklamalarda bulundu ve hedefini açıkladı. 

Golcü futbolcunun açıklamaları şu şekilde:

​”Bize rakibin çok iyi olduğunu belirttiler”

“Bize rakibin çok iyi olduğunu belirttiler. Öyle de oldu. Devre arasına girmeden gol buldular. Devre arasında bize ‘Rakipten korkmayın üzerine gidin’ dediler. Maalesef kötü bir gol yedik ama bunun da üstesinden geldik. Takımıma katkı sağladığım için mutluyum.”

“Umarım genç yaşımda milli takıma, Katar’a gidebilirim”

“Tabii ki her oyuncunun ulaşmak istediği bir yer milli takım. Gollerimle takımıma katkı sağlamak istiyorum. Umarım genç yaşımda milli takıma, Katar’a gidebilirim.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.