enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
27°C
İstanbul
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Hafif Yağmurlu
21°C
Çarşamba Açık
25°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Evli olan Finlandiya Başbakan’ı Marin’i partide bir erkeğin boynundan öptüğü anlar ortaya çıktı

Ev partisine katılan Finlandiya Başbakanı Sanna Marin’in partideki görüntüleri tartışılmaya devam ediyor. Partide uyuşturucu kullandığı iddia …

Evli olan Finlandiya Başbakan’ı Marin’i partide bir erkeğin boynundan öptüğü anlar ortaya çıktı
19.08.2022
146
A+
A-

Ev partisine katılan Finlandiya Başbakanı Sanna Marin’in partideki görüntüleri tartışılmaya devam ediyor. Partide uyuşturucu kullandığı iddia edilen Marin, dün yaptığı açıklamada bu iddiaları yalanladı. Ancak partiyle ilgili ortaya çıkan yeni görüntüler yine Marin’i zora soktu. Görüntülerde evli olduğu bilinen Marin’in bir başka erkek tarafından boynundan öpülüyor.

YENİ GÖRÜNTÜLERİ EKONOMİST VE GAZETECİ YAYINLADI

Finlandiya’da skandallar bitmedi. Fin ekonomist Henri Lindroos ve Fin Gazeteci Aleksi Valavuori, Başbakan Sanna Marin’in yeni görüntülerini yayınladı. Ev partisinden sonra gece kulübünde devam eden partide evli olan Sana Marin’in, başka bir adamla sarmaş dolaş anları kameraya yansıdı. Sanna Marin’in eşi olmadığı belirtilen adam, Başbakan’ı boynundan öptü. Finlandiyalılar, bu görüntüye tepki gösterdi.

BAŞBAKANI ÖPEN KİŞİNİN KİMLİĞİNİ AÇIKLADILAR

Fin gazetesi Iltalehti, Sanna Marin’i boynundan öpen kişinin Fin şarkıcı Olavi Uusivirta olduğunu açıkladı. Olavi Uusivirta, Finlandiya’nın ünlü şarkıcılarından ve oyuncularından birisi.

70. MADDEYİ İHLAL ETTİĞİ ÖNE SÜRÜLDÜ

Başbakan Sanna Marin’in, Finlandiya Başbakanlık Kanunu’nun 70. maddesini ihlal ettiğini öne sürüldü. Başbakan Sanna Marin, tatile gideceği için görev ve yetkilerini geçici olarak yardımcısına devretmişti. Ancak 4 Ağustos’ta yetkilerini geri aldı.

YASAYA GÖRE ÖRNEK BİR VATANDAŞ OLMAKLA YÜKÜMLÜLER

Finlandiya Başbakanlık Kanunu 70. maddeye göre Başbakan, bakanlar ve kamu görevlileri, görevleri sırasında ve görevleri dışında dahi, bulunduğu her yerde örnek bir vatandaş olarak davranmakla yükümlü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.