enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1416
EURO
38,0785
ALTIN
2.916,51
BIST
9.891,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
27°C
İstanbul
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
28°C
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Pazar Yağmurlu
21°C

Galatasaray’ın Cengiz Ünder planı ortaya çıktı!

Galatasaray yıldız transferinde hız kesmeyecek gibi görünüyor. Son olarak kadrosunu Mertens ve Torreira gibi iki starla güçlendiren Sarı …

Galatasaray’ın Cengiz Ünder planı ortaya çıktı!
17.08.2022
118
A+
A-

Galatasaray yıldız transferinde hız kesmeyecek gibi görünüyor. Son olarak kadrosunu Mertens ve Torreira gibi iki starla güçlendiren Sarı-Kırmızılılar, rotayı milli yıldıza çevirdi.

Fanatik’in haberine göre; hedefteki isim; Cengiz Ünder… Bonservisi Marsilya’da bulunan Milli yıldızımız, takımın başına Tudor’un geçmesinin ardından gözden çıkarıldı. Hırvat hocanın oyun sistemine uymadığı gerekçesiyle satış listesine konulan 25 yaşındaki oyuncuya Galatasaray talip oldu. Sarı-Kırmızılılar, Cengiz’i satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamaya çalışıyor. Cengiz’in önceliği Avrupa’da kalmak. Bu nedenle Avrupa kulüplerinden gelecek tekliflere ağırlık vermeyi düşünen Cengiz Ünder, Galatasaray’ın ilgisine karşı ise kayıtsız değil.

Okan Buruk arayacak

Cengiz Ünder’le, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un bir görüntülü telefon konuşması yapacağı öğrenildi. Okan hocanın bu görüşmede Cengiz’i Galatasaray’a gelmeye ikna etmeye çalışacağı belirtildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.