enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
18°C
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C

Kerem Aktürkoğlu’na büyük jest! Büyük zam yapılacak

Galatasaray, Yunus Akgün’ün ardından Kerem Aktürkoğlu’nun da ücretinde iyileştirme yapma kararı aldı. Geçen sezon gösterdiği performansla sarı …

Kerem Aktürkoğlu’na büyük jest! Büyük zam yapılacak
16.08.2022
95
A+
A-

Galatasaray, Yunus Akgün’ün ardından Kerem Aktürkoğlu’nun da ücretinde iyileştirme yapma kararı aldı. Geçen sezon gösterdiği performansla sarı kırmızılı takıma en çok katkı yapan hücum oyuncusu olan Kerem’in sezonluk ücretine tıpkı Yunus’ta olduğu gibi ciddi miktarda zam yapılacak.

2020 yılında bedelsiz gelmişti

Bu sezon 8 milyon TL garanti para alan Kerem Aktürkoğlu’nun ücretine yüzde 57 zam yapılarak 14 milyon TL’ye çıkarılacak.

Bu ay yeni sözleşme yapılacak

İlk 11’in değişmez ismi olan ve Avrupa kulüplerinin takibi altında bulunan Kerem Aktürkoğlu ile bu ay içinde masaya oturularak yeni mukavele yapılması planlanıyor. Yönetim bu sayede genç futbolcunun moral ve motivasyonunu daha da yükseltmeyi hedefliyor.

Sarı-kırmızılı kulüp, Kerem AKtürkoğlu ile 5 yıllık yeni sözleşme imzalayacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.