enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
32,7682
EURO
35,0901
ALTIN
2.459,44
BIST
10.471,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
31°C
İstanbul
31°C
Açık
Pazartesi Açık
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
30°C
Perşembe Az Bulutlu
29°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kayseri haber | Kayseri’de fotoğraf sergisi açıldı

Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığının düzenlediği 12. Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması’nda dereceye girenler …

Kayseri haber | Kayseri’de fotoğraf sergisi açıldı
15.08.2022
283
A+
A-

Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığının düzenlediği 12. Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması’nda dereceye girenler eserler Kayseri‘de sanatseverlerle buluştu.

İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Mümtaz Hacıpaşaoğlu, Kayseri Kalesi’ndeki serginin açılışında, yarışmada bu yıl temanın “Çiftçi Varsa Hayat Var” olarak belirlendiğini aktardı.

Yarışmaya 606 kişinin 3 bin 997 eserle katıldığını belirten Hacıpaşaoğlu, dereceye giren 60 fotoğrafı tarihi Kayseri Kalesi’nde 2 gün sergileyeceklerini kaydetti.

Hacıpaşaoğlu, kentteki 2 alışveriş merkezinde de aynı sergiyi açacaklarını, eserlerin daha sonra Nevşehir’de sanatseverlerle buluşacağını sözlerine ekledi.

Serginin açılışına, İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Sami Yılmaz, İŞKUR Kayseri İl Müdür Ayşe Ak, Su Ürünleri Şube Müdürü Bülent Canatan, ilçe müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Hakan Can Şahin – Kültür Sanat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.