enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2288
EURO
37,6081
ALTIN
2.919,41
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Açık
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

Cinsel bölgeye kan pompalayıp, isteği artırıyor! Karpuzu mutfaktan sakın eksik etmeyin

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte en çok tüketilen meyvelerden biri olan karpuz da sofralardaki yerini aldı. Sabah, öğle, akşamve yarısı olmak …

Cinsel bölgeye kan pompalayıp, isteği artırıyor! Karpuzu mutfaktan sakın eksik etmeyin
14.08.2022
137
A+
A-

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte en çok tüketilen meyvelerden biri olan karpuz da sofralardaki yerini aldı. Sabah, öğle, akşamve yarısı olmak üzere günün neredeyse her dakikası tüketilebilmesi nedeniyle bir adım önde olan karpuzun çok ilginç bir faydası olduğu öğrenildi.

CİNSEL BÖLGEYE GİDEN DAMARLARI KANLANDIRIYOR

Cinsel bölgeye giden kan akımı, performans için büyük önem taşıyor. Karpuz içerdiği sitrülin” maddesi ile cinsel bölgenin kanlanmasını, dolayısıyla uyarılmanın hızlanmasını sağlıyor.

BEYAZ KISMI, CİNSEL İLAÇLARDAN DAHİ DAHA ETKİLİ

Hatta karpuz hakkında daha önce ortaya atılan bir iddia, hayli konuşulmuştu. Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, karpuzun beyaz kısmının cinsel istek artırıcı ilaçlardan dahi daha etkili olduğunu söyleyerek büyük bir yankı uyandırmıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.