enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
28°C
İstanbul
28°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Çok Bulutlu
16°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

MasterChef’te duygusal anlar! Masterchef Ali Onur Alper hikayesiyle duygulandırdı

Her bölümü merakla beklenen ve izlenme rekorları kıran MasterChef’in dün yayınlanan bölümünde ilginç anlar yaşandı. Yarışmacı Ali Onur Alper …

MasterChef’te duygusal anlar! Masterchef Ali Onur Alper hikayesiyle duygulandırdı
14.08.2022
150
A+
A-

Her bölümü merakla beklenen ve izlenme rekorları kıran MasterChef’in dün yayınlanan bölümünde ilginç anlar yaşandı. Yarışmacı Ali Onur Alper itirafıyla herkesi şaşırttı. Alper’in geçirdiği kaza stüdyo ve ekran başındaki herkesi duygulandırdı.

TV8’in sevilen yarışması MasterChef Türkiye 2022’de ana kadro şekillenmeye devam ediyor. Ana kadroya girmek için savaş veren yarışmacılardan Ali Onur Alper hikayesiyle geceye damga vurdu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun jüriliğinde gerçekleşen yarışmada Alper, Amerika’da yaşadığı ve çalıştığı süreçte başına ölümcül bir kaza geldiğini anlattı.

STÜDYO BUZ KESTİ!

MasterChef yarışmacısı “Ben hayatımda her zaman bardağın dolu tarafına baktım ve başıma çok kötü olaylar gelse bile, ölümle yüzleşsem bile, ki yüzleştim.” ifadelerini kullanan Ali Onur Alper, Amerika’dayken geçirdiği kazayı “Bacağıma bıçak saplandı. Acilen ameliyata alındım, gözümden film şeridi gibi geçti, doktorlar ‘Kurtulman büyük bir şans, o sırada ambulansın orada olması büyük bir şans, eğer kan bu şekilde aksaydı şu anda burada böyle yaşamıyordun’ dedi” diyerek kaza anlarını anlattı.

Masterchef Ali Onur Alper kaza

“AMBULANS YETİŞMESEYDİ…”

Kazayı bisiklet sürerken yaptığını aktaran yarışmacı, yanındaki sivri bıçakların kaza esnasında kendisine saplandığını anlattı. Ali, o anda oradan şans eseri geçen bir kadının kendisine turnike yaptığını söyleyerek, “Ambulans yetişmeseydi şu anda burada olmayacaktım” dedi.

İki ay boyunca yürüyemediğini söyleyen isim “Hayatta başına ne gelirse direneceksin, yaşayacaksın, şükredeceksin ve mutlu olacaksın” sözleriyle stüdyodakileri duygulandırdı.

Mehmet Şef ise yarışmacının sözleri karşısında “Ali’cim bunlara katılmamak mümkün değil” yanıtını verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Ordulu fenomen Hazar Yılmaz bu kez ağlattı! Ailesinin köy evini…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.