enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
28°C
İstanbul
28°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Çok Bulutlu
16°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Derya Uluğ’nun itirafı duyanları şaşırttı! “Haftada 100 kıyafet giyiyorum”

Ünlü pop şarkıcı Derya Uluğ, geçtiğimiz akşam Üsküdar Belediyesi’nin Harem etkinlik alanında düzenlenen Türkiye’nin en genç festivali olan …

Derya Uluğ’nun itirafı duyanları şaşırttı! “Haftada 100 kıyafet giyiyorum”
13.08.2022
108
A+
A-

Ünlü pop şarkıcı Derya Uluğ, geçtiğimiz akşam Üsküdar Belediyesi’nin Harem etkinlik alanında düzenlenen Türkiye’nin en genç festivali olan Üsküdar Fest’te konser verdi. Uluğ kıyafet itirafıyla izleyicileri şaşırttı.

Yaz ayında dolu dolu bir konser programı olan ünlü şarkıcı Derya Uluğ, geçtiğimiz akşam Üsküdar’da düzenlenen Üsküdar Fest’te gençlerle buluştu. Eğlenceli dakikalar yaşanırken, konser öncesi açıklama yapan Uluğ’nun açıklamaları gündeme bomba gibi oturdu.

derya uluğ konser

“HARİKA BİR KONSER OLACAK”

Konser öncesi basın mensuplarının sorularına yanıtlayan Uluğ “Bizim için her konser heyecanlı. Ama Üsküdar’da olmak, gençlerle olmak daha bir heyecanlı. Bu akşam için çok güzel bir repertuvar hazırladık. Harika bir konser olacak” ifadelerini kullandı. 

derya uluğ konser

“100 KIYAFET DENİYORUM”

Temposunun yoğun olduğunu belirten başarılı şarkıcı “Ekip olarak her konsere ayrı özen gösteriyoruz. Kıyafet provaları için haftada 3-4 saat ayırıyorum yaklaşık 100 kıyafet deniyorum. Yaptığımız iş işitsel ama görsel tarafı da bir o kadar önemli” açıklamasıyla sosyal medyaya oturdu. 

derya uluğ

“TATİLİMİ PLANLADIM”

Yoğunluktan sonra bir ara vermek istediğini belirten Uluğ “Bu kadar üretimin ardından biraz da tüketim hakkı kazandığımı düşünüyorum. Bu hafta sonu konserlerimin ardından 5 gün kendimi ödüllendireceğim. Benim için tatil demek, durmak demek, sessizlik demek o şekilde bir tatil planladım” açıklamasında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Can Yaman izdihama sebep oldu! Hayranları oteli bastı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.