enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
32,2126
EURO
35,0098
ALTIN
2.443,56
BIST
10.677,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
26°C
İstanbul
26°C
Açık
Perşembe Açık
27°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Açık
30°C

Tüm gözler eleme sonuçlarındaydı! Survivor All Star’a veda eden ilk isim Gizem Kerimoğlu oldu

Türkiye’de ilgiyle izlenen Survivor’da bu sene All Star’ın çekilmesiyle birlikte yarışmaya ilgili daha da arttı. Tüm yarışmacıların güçlü olduğu …

Tüm gözler eleme sonuçlarındaydı! Survivor All Star’a veda eden ilk isim Gizem Kerimoğlu oldu
20.01.2022
190
A+
A-

Türkiye’de ilgiyle izlenen Survivor‘da bu sene All Star’ın çekilmesiyle birlikte yarışmaya ilgili daha da arttı. Tüm yarışmacıların güçlü olduğu All Star’da elenen ilk ismin kim olacağı da merak ediliyordu.

SÜRGÜNE GİDEN İLK İSİM BİRSEN OLDU

18 Ocak’ta ekrana gelen 5. bölümünde elemeye kalan Birsen Bekgöz, Sercan Yıldırım, Gizem Kerimoğlu ve Hikmet Tuğsuz sürgün kampına gönderilmişti. Survivor‘da yeni uygulanan sürgün kampına giden ilk isim ünlüler takımından Birsen olmuştu.

HİKMET VE GİZEM DE EKLENDİ

Kampta 24 saat yalnız kalan Birsen’in yanına daha sonra ise Sercan gelmişti. Survivor‘da Hikmet Tuğsuz ve Gizem Kerimoğlu da sürgün kampına giden ve elemeye kalan diğer isimler olmuştu.

BÜYÜK HEYECAN YAŞANDI

Survivor‘da eleme adayları Hikmet, Gizem, Birsen ve Sercan için SMS oylaması geçtiğimiz Salı akşamı yapıldı. Survivor‘ın son bölümündeki ada konseyinde ise eleme adayları büyük bir heyecan yaşadı.

ELENEN İLK İSİM GİZEM

Acun llıcalı oylama sonucuna göre Survivor 2022’den elenen ilk yarışmacıyı açıkladı. Halk oylamasına göre Survivor’dan bu sezon elenen ilk yarışmacı Gizem Kerimoğlu oldu.

hepcanli.com – Magazin Haberleri

Acun Ilıcalı, Survivor, Magazin, Yaşam, Haber

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.