enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
18°C
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Parçalı Bulutlu
22°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Açık
26°C

Maxi Gomez, Club Brugge’ü reddetti, Fenerbahçe’yi bekliyor!

Fenerbahçe’nin şu anda bir numaralı forvet hedefi olan Maxi Gomez konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertliler, Uruguaylı golcünün …

Maxi Gomez, Club Brugge’ü reddetti, Fenerbahçe’yi bekliyor!
09.08.2022
145
A+
A-

Fenerbahçe’nin şu anda bir numaralı forvet hedefi olan Maxi Gomez konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertliler, Uruguaylı golcünün sağlık durumuyla ilgili araştırma yaparken, Club Brugge transfer için devreye girdi.

Belçika ve İspanya basınında yer alan haberlere göre lacivert-Siyahlılar, Gomez için Valencia’nın istediği 12 milyon Euro’yu teklif etti. İspanyol ekibi ‘evet’ demesine rağmen 25 yaşındaki golcünün Club Brugge’le anlaşma sağlamadığı ve ‘hayır’ yanıtı verdiği belirtildi. Fenerbahçe ile senelik 2.5 milyon Euro maaş ve bonuslar üzerinden el sıkışan Maxi Gomez’in kulağı, Sarı-lacivertliler ile Valencia arasında devam eden pazarlıklarda.

Görüşmeler olumlu ilerliyor

Yıldız futbolcu, iki kulübün anlaşmasını sabırsızlıkla bekliyor. Fenerbahçe, yarasalar’a en son 8.5 milyon Euro ve bonus teklif etmiş ancak taraflar orta yolu bulamamıştı. İspanyol basınına göre, son görüşmede anlaşma sağlanamamasına rağmen iki kulüp arasındaki pazarlıklar olumlu ilerliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.