enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
28°C

Bağcılar’da 8’inci kattan düşen 2 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Olay, önceki gün Bağcılar Yavuz Selim Mahallesi’nde meydana geldi. Ailesiyle Çorlu’da yaşayan A.M.S., teyzesinin nişanı için İstanbul’a geldi …

Bağcılar’da 8’inci kattan düşen 2 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
07.08.2022
128
A+
A-

Olay, önceki gün Bağcılar Yavuz Selim Mahallesi’nde meydana geldi. Ailesiyle Çorlu’da yaşayan A.M.S., teyzesinin nişanı için İstanbul’a geldi. Pazar günü yapılacak nişan için hazırlıklar devam ederken, A.M.S. balkona çıkarak oynamaya başladı. O sırada evde oturan anne, balkondaki kızını fark etmedi. A.M.S., balkondaki sandalyelerin üzerine çıktı bir süre de burada oynadı. Sandalyenin üzerine çıkan A.M.S., 8. kattaki evin balkondan bahçe zeminine düştü. 

MEMLEKETİ ÇORLU’DA TOPRAĞA VERİLDİ

Sesi duyarak balkona çıkan aile yerde hareketsiz yatan A.M.S.’yi görünce bahçeye koştu. Annesinin çığlıkları üzerine sitede oturanlar da dışarı çıktı. Site sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri durumu ağır olan A.M.S.’ye dakikalarca kalp masajı yaptı. Ambulansla hastaneye kaldırılan A.M.S., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. A.M.S.’nin cenazesi memleketi Çorlu’da toprağa verildi.

“BİR ANLIK İHMALKARLIK BÖYLE KÖTÜ SONUÇLANDI”

Olaydan sonra yaşananlara tanık olan esnaf Murat Koç, “Pazar günü teyzesinin nişanı için Çorlu’dan gelmişlerdi. Çocuk balkona çıkıyor. Balkonda misafirlerden kalan sandalye ve tabureler varmış. Onun üzerine çıkıp aşağıya düşüyor. Ben olay sırasında içerideydim. Sesler üzerine dışarı çıktım. Ben birinci katta oturan komşularımızın çocuğu sanmıştım meğer 8’inci kattaki komşularımızın kızıymış. Olaydan sonra 2’nci katta oturanlar kendilerince tedbir aldılar. Tabi bir musibet bin nasihatten iyidir derler, böyle önlemler alındı. İlla ki tedbirli olmak gerekiyor. Eminim kendilerince tedbir de almışlardır ama bir anlık dalgınlık ya da ihmalkarlık böyle kötü sonuçlandı” dedi. 

KAYNAK: DHA
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.