enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Çok Bulutlu
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

G.Saray’ın yeni transferleri Torreira ve Mertens İstanbul’a geldi

Galatasaray Kulübü, bonservisi İngiltere temsilcisi Arsenal’de bulunan Uruguaylı orta saha oyuncusu Lucas Torreira’nın transferi için görüşmelere …

G.Saray’ın yeni transferleri Torreira ve Mertens İstanbul’a geldi
07.08.2022
151
A+
A-

Galatasaray Kulübü, bonservisi İngiltere temsilcisi Arsenal’de bulunan Uruguaylı orta saha oyuncusu Lucas Torreira’nın transferi için görüşmelere başlandığını duyurdu.

Sarı-kırmızlı ekipten yapılan açıklamada, “Profesyonel Futbolcu Lucas Sebastian Torreira Di Pascua’nın Kulübümüze transferi konusunda, futbolcu ve kulübü The Arsenal Football Club PLC ile resmi görüşmelere başlanmıştır” denildi.

Mertens ile görüşmelere başlandı

Galatasaray, son olarak İtalya’nın Napoli takımında forma giyen serbest oyuncu statüsündeki Belçikalı futbolcu Dries Mertens ile transfer görüşmelerine başlandığını duyurdu.

Galatasaray’dan yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcu Dries Mertens’in kulübümüze transferi konusunda, futbolcu ile resmi görüşmelere başlanmıştır.” denildi.

Özel uçakla İstanbul’a geldiler

Galatasaray’ın yeni transferleri Lucas Torreira ve Dries Mertens, İstanbul’a geldi. Erden Timur ve Arda Turan ikilisi Torreira ile birlikte Milano’dan Brüksel’e geçti. Burada Mertens de uçağa bindi. Galatasaray’ın yeni transferlerini taşıyan uçak gece 02.00 sularında İstanbul’a indi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.